Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:15

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klíčany napravily utkání s Hřebčí, odnesla to Příbram


Branky


11

Klíčany - Po vysoké prohře v úvodním kole od Hřebče chtěly Klíčany prohru odčinit. Nečekal je ale vůbec jednoduchý soupeř. Spartak Příbram navíc první zápas ovládl duel s Hvozdnicí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koláček zajistil domácím vedení

Od úvodních minut patřil zápas domácím. V první šanci se ocitl Předota, uvolnil se u lajny a vystřelil na zadní tyč a za již překonaného brankáře zaskočila tyč. Pokus dorážel Koláček a přestřelil. Ve 14. min. se odrazil míč ke Koláčkovi a ten poslal Klíčany do vedení - 1:0. Hosté mohli odpovědět záhy po rychlém brejku. Centrovaný míč si ve vápně našel Bábíček, ale tváří tvář brankáři Zamazalovi netrefil bránu. 

Klíčany si utkání pohlídaly

Druhý poločas byl spíše o bojovnosti a především velkém množství soubojů. Hostující hráči se prezentovali dlouhými míči a snažili se udeřit hlavně ze vzduchu, ale klíčanská obrana byla pozorná. Naopak v 60. min. přišel dlouhý nákop na Minhu a ten mazácky přeloboval Solnaře - 2:0.

 

Hosté hru otevřeli a to byla voda na mlýn pro Klíčany. Střelec druhého gólu šel dvakrát sám na hostujícího brankáře, ale neúspěšně. V první situaci vychytal Minhu brankář Solnař a druhá střela nemířila mezi tři tyče. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Tušili jsme, že to bude těžké utkání. Hlavně je známe z minulého roku a věděli jsme, že Příbram je mladé, běhavé mužstvo, které chce hrát fotbal. Bylo to hodně bojovné utkání plné soubojů a výhra je spíš vydřená, ale řekl bych zasloužená. Říkali jsme si, že musíme vyhrát a makat, to se také povedlo."




Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - M. Krimlák [-] , Š. Vošta [-] , T. Jurčík [-] , J. Háša [-] - T. Krimlák [-] (89. P. Dvořák [-] ) , T. Petříček [-] , V. Koláček [-] (68. J. Ježek [-] ) , T. Buldra [-] - J. Jeslínek [-] (52. D. Minha [-] ) , J. Předota [-] (82. S. Vávra [-] ) -

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - O. Šváb [-] (46. D. Hančár [-] ) , P. Červeňák [-] , M. Rampa [-] , M. Wágner [-] , V. Machač [-] (58. A. Kuba [-] ) , V. Šmucler [-] (77. R. Rogoz [-] ) , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] (85. M. Nekolný [-] ) , D. Klemš [-] (66. T. Machek [-] ) , A. Rampa [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: Němeček Josef - PROCHÁZKA Václav, HURYCH Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Němeček Josef: 8
Výkon domácích - TJ Klíčany: 8
Výkon hostů - Spartak Příbram: 4
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra domácích

Těžké utkání, ale nemůžu jinak. Věřím v naší výhru.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích