3:1
(1:1)
21. O. Rybka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tachov potrestal chyby Aritmy a zvítězil


Branky


43. T. Habart , 48. D. Kůžel (p.) , 59. L. Čížek - 21. O. Rybka
36

Tachov dva zápasy po sobě prohrál na penalty, a tak chtěl doma bodovat naplno. Proti stála Aritma, které rozhodně nejela body odevzdat. Měla nakročeno k dobrému výsledku, ale do kabiny srovnal krásným gólem Habart. Ve druhém poločase domácí potrestali chyby soupeře a zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejhezčí moment zápasu zařídil Habart

Vstup do utkání byl z obou stran opatrný. Hrálo se mezi vápny a do první šance se dostali hosté. Z levé strany táhl protiútok Junek, ale jeho vybídnutí před branku nikdo nevyslyšel. I Tachov měl šanci, to když fauloval mezi rohovým praporkem a velkým vápnem Vávra. Zpětnou přihrávku ale poslal domácí hráč nad. Ve 21. minutě šla Aritma do vedení. Dlouhý aut Modry se odrazil k Rybkovi, který propálil hradbu těl před sebou - 0:1.

 

Pražský celek měl více ze hry a vytvářel si další šance. Rybka čekal z pravé strany ve vápně na náběh spoluhráčů, ale těsně před Junkem ukopl míč bránící hráč. Hosté měli dva nadějné protiútoky s přečíslením, ale nejprve Junek špatně odcentroval a poté poslal míč jen do rukavic Houdka. Na druhé straně musel zasáhnout Stareček. Frnoch váhal s odkopem a byl obrán o míč. Ten se dostal na hranici malého vápna, kde jej domácí hráč poslal nad.

 

Nejkrásnější moment zápasu přišel ve 43. minutě. Habart táhl akci po pravé straně. Narazil si dvakrát se spoluhráči a z kruhu poslal míč levačkou nechytatelné k tyči - 1:1. Tímto také první půle skončila a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Tachov si došel pro vítězství

Druhá polovina začala stejně jako ta první, ale nabídla brzký gól. Junek chyboval a následně centr do malého vápna skončil zbytečným přistrčením, kdy poslal Kůžela na zem Kraus. Faulovaný hráč si postavil míč na značku pokutového kopu a nemýlil se - 2:1. Po inkasované brance začala Aritma více hrát. V 53. minutě se zranil Folejtar, kterého nahradil Čížek. Ten se o šest minut později prosadil po centru do malého vápna, když využil špatné domluvy Barana s Krausem a na zadní tyč mířil přesně - 3:1.

 

Hosté stáhli obranu na tři hráče. Dostávali se do šancí především po závarech ze standardní situace. Turák a Rybka mířili zpoza vápna nad. Macek se na malém vápně dostal k hlavičce, ale Houdek byl na místě. V obrovské šanci se objevil i Petrák, ale toho Houdek také vychytal. Tachov se dostával do otevřené obrany, ale buď ztroskotal na finální přihrávce nebo na Starečkovi. Aritma měla platonický tlak, ale nic z něj, a tak tři body zůstaly na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jan Matas, obránce: "Na zápas jsme se připravovali celý týden. Dali jsme hezké góly. Říkali jsme si, že soupeř má dlouhé auty a z jednoho takového jsme inkasovali. O půli jsme si řekli, že musíme přidat v osobních soubojích. Ve druhém poločase jsme šli do vedení z penalty, poté se zranil Folejtar, kterého nahradil Čížek a přidal pojistku. Měli jsme i další šance, mohli jsme vedení navýšit. Aritma zlobila z rohových kopů a vůbec ze standardek, ale ustáli jsme to."

SK Aritma Praha
Tomáš Kubr, trenér: "Začátek zápasu byl opatrný, hrálo se po vápna. Měli jsme šance, ale nedokázali jsme je vhodně zakončit. Po odraženém míči z autu jsme šli do vedení. Nejhezčí fotbalový moment přišel s vyrovnávací brankou Habarta. Ve druhé půli se začalo také opatrně, poté jsme zbytečně dovolili domácím dětským faulem penaltu a následně i třetí gól. Začali jsme více hrát, ale nevyužili jsme šance po závarech. Stáhli jsme to na tři obránce, ale skóre už se nezměnilo."



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - J. Matas [-] , M. Folejtar [-] (53. L. Čížek [-] ) , L. Tušl [-] , M. Ruda [-] , J. Burda [-] , R. Skopový [-] (89. M. Vaďura [-] ) , D. Kůžel [-] , M. Braun [-] , T. Habart [-] , J. Blažek [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - D. Baran [-] (86. F. Podobský [-] ) , P. Vávra [-] , O. Rybka [-] , M. Polom [-] , A. Kraus [-] , J. Junek [-] (65. M. Macek [-] ) , R. Turák [-] , D. Frnoch [-] , T. Modr [-] , D. Macháček [-] (65. M. Petrák [-] )

ŽK: 58. J. Junek , 75. M. Petrák .
Hráči zápasu: D. Houdek , R. Skopový , T. Habart - O. Rybka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - AUBRECHT Jan, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Pavel Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Tachov musí po sérii špatných výsledků zabrat a tentokrát vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

K zápasu bohužel kvůli zranění nemohu nastoupit, ale rozhodně budu Aritmě držet palce na dálku. Tachov poslední tři kola nebodoval podle svých představ a určitě si bude chtít dojít v tomto zápase pro tři body, věřím, že náš tým nedá kůži lacino a uhraje remízu. Následné pokutové kopy jsou vabank.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích