1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

6.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čížová v Sedlčanech ztroskotala na koncovce


Branky


36

Není to poprvé, co byla Čížová lepším týmem a vytvořila si spoustu šancí. Z několika gólovek nevyužila ani jednu, na čemž měl zásluhu i výborně chytající Glogar. Sedlčany stejně jako soupeř také nevstřelily gól, a tak šel zápas do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance střídala šanci

Čížová byť disponuje úzkým kádrem, tak má obrovskou kvalitu. S tou se nyní poprali domácí ze Sedlčan. Jako první ohrozil branku Dvořák z Čížové, jehož pokus vyrazil Glogar na roh. Další střela byla z kopačky Dvořáka, ale toho sedlčanského. Šance se střídaly na obou stranách. V další takové se po přihrávce Soldáta zjevil Senft, ale jeho pokus mířil těsně vedle. Na druhé straně se kopal po tvrdším faulu na Jandu přímý kop, který zahrával Dvořák. Ten načechral míč na Kočího, ale Glogar jeho hlavičku reflexivně vytáhl na roh.

 

V další minutě obdržel do vápna centr Jirouš, ale Glogar předvedl opět dobrý zákrok.  V 19. minutě utekl Němec a za Novákem zvonilo břevno. Další šanci měl Kvěch, ale jeho nadějná střela byla zblokována na roh. I Novák se vytasil s dobrým zákrokem, to když vytáhl střelu Soldáta do šibenice. První poločas tak branku nepřinesl a do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Přes čtyři sta platících se gólu nedočkalo

Úvodní čtvrt hodina druhého poločasu byla ve znamení obou obran, které působily kompaktně a nedovolily žádné šance. Domácí opět podržel Glogar. Ti hrozili z brejků a po standardních situacích, žádnou vážnější šanci si ale nevypracovali. V 74. minutě trefil ze standardní situace Jirouš tyč. Čas plynul a do poslední minuty bylo oč hrát. Nováka zkoušel obstřelit Kvěch, ale neúspěšně. Tato brejková situace byla tím posledním, co zápas v základní hrací době nabídl.

Plusový bod zůstal doma

Plusový bod si nakonec připsaly Sedlčany. Glogar svůj výborný výkon korunoval třemi chycenými penaltami, jeho protějšek Novák lapil "jen" dva pokusy. Osmá série byla ukončena přesnou trefou Kvěcha.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: "Zápas s Čížovou byl těžký, ale jsme rádi, že se nám podařilo získat 2 body s takhle kvalitním soupeřem. Škoda, že se nám nepodařilo vstřelit gól, ale i soupeř měl šance. Glogy (Tomáš Glogar, pozn.red) nás tento zápas hodně podržel."

TJ Sokol Čížová
Zdeněk Staroba, trenér: "Ztratili jsme dobře rozehrané utkání. Bylo to podobné jako v Rakovníku, do 15. minuty jsme měli tři stoprocentní šance. Soupeře podržel brankář. V koncovce nám to prostě nevyšlo. Mohli jsme i prohrát, Němec tam trefil břevno hned z první šance. Druhý poločas jsme hru kontrolovali, měli jsme šance, dali jsme tyč. Bylo to o gólu, bohužel se tak nestalo. Penalty to už byla loterie. Když nedáte tři ze sedmi, tak nemůžete chtít vyhrát. Dovolili jsme tak Sedlčanům plusový bod. Je nás pořád tak akorát, kdyby mi někdo před zápasem řekl, že budeme mít bod, tak bych ho bral."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Němec [-] , D. Krůta [-] (71. M. Hájek [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Lípa [-] , M. Dvořák [-] (81. L. Matoušek [-] ) , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

TJ Sokol Čížová
J. Novák [-] - J. Lukeš [-] , D. Novák [-] (73. A. Kasík [-] ) , T. Fenyk [-] , T. Pospíšil [-] - O. Gregor [-] , L. Dvořák [-] , P. Janda [-] , M. Kočí [-] , I. Krasnyanyk [-] (90. R. Nečas [-] ) - M. Jirouš [-]

ŽK: 13. J. Vystyd , 35. M. Dvořák , 42. L. Brotánek - 45. L. Dvořák , 55. J. Lukeš .
Hráči zápasu: T. Glogar , J. Vystyd .
Počet diváků: 429. Rozhodčí: Míč Vojtěch - NEDVĚD Vít, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Pešek

Expert: Stanislav Purkart
Tip experta: remíza

Oba týmy hrají velmi dobře, remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích