0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto bere z Holýšova plný počet bodů


Branky


28

Tři góly do sítě Holýšova rozhodly o výhře hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Už to vypadalo, že se Holýšov začíná probouzet z nepřesvědčivých výkonů, ovšem víkendový domácí zápas s Mýtem ukázal, že je stále na čem pracovat. Hosté přijeli v celku silné sestavě a od úvodních minut se opřeli do hry. Rychlý a agresivní fotbal bohužel sráželo velké množství nepřesností na obou stranách, díky nimž se diváci dlouho nemohli dočkat žádné pořádné šance. Nepřipravenou střelou sice Vilda prověřil domácí útočník Jeniš, ale gólman Mýta byl pozorný. Na druhé straně si naopak volný prostor k zakončení našel Rieger a poslal míč do sítě a svůj tým do vedení. 

Mýto navýšilo vedení

Druhý poločas byl velmi podobný tomu prvnímu. I zde se totiž do první šance dostali domácí, když po závaru před brankou musela mýtská obrana zblokovat několik střel, aby se balón dostal do bezpečí za autovou čáru. A poté opět mýtská ofenziva. Rieger si našel balón a nešťastného Horáčka v brance překonal svou druhou brankou v utkání. To už domácí trenér Hirschl musel vsadit vše na jednu kartu a pomalu začínat otevírat obranné řady a energie soustředit do útočení. Jistý Vild byl ovšem na svém místě i po nebezpečném centru do malého vápna, po kterém míč proletěl houští těl až ke zmiňovanému gólmanovi hostů, který byl připraven. Konečné slovo si pár minut před konečným hvizdem vzal Konopásek, který využil nesoustředění domácí obrany a ukončil utkání poměrem 3:0 pro Mýto.



Sestavy


FK Holýšov
V. Horáček [-] - J. Sušánka [-] , R. Kraus [-] , P. Jeniš [-] , J. Vnouček [-] (67. R. Baxa [-] ) , S. Staněk [-] (87. M. Nemček [-] ) , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Kotnauer [-] (81. J. Šmíd [-] ) , O. Konopásek [-] , D. Rieger [-] , P. Bejček [-] , M. Brož [-] , D. Anténe [-] (62. M. Světlík [-] ) , P. Štych [-] , M. Veverka [-] , J. Abrt [-] , Z. Hackr [-]

ŽK: 36. M. Brož , 47. Z. Hackr .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Petrželka František - KŘÍŽ Lukáš, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů