3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec ve Hředlích moc nepředvedl a odjížděl s prázdnou


Branky


20

Hředle - Rynholec po dohrávce ve Slabcích mohl svou reputaci napravit ve Hředlích, kde se ale nikomu nehraje jednodušše. To se ukázalo také v tomto zápase, když domácí předvedli průměrný výkon, který ale na soupeře stačil a zvítězili s čistým kontem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bechner jediným střelcem první půle

Oba týmy se nenachází v ideálním rozpoložení, a tak nemohl nikdo nikomu nic závidět. Rynholec hrozil během první půle zejména z rohových kopů nebo z dalekonosných střel, které ale končily buď mimo tři tyče nebo postrádaly potřebnou razanci a Malinovský si s nimi hravě poradil. Přeci jen měl ale i on problémy, to se střelou Milfaita z cca 25m, kterou neudržel. Dobíhajícího Matějku ale vychytal a napravil tak své zaváhání.

 

Za Hředle měl obrovskou šanci nejprve Bechner, ale neuspěl. V neúspěšném pokusu ho následoval i Šmíd, který po vysunutí Bethelem ztroskotal na Haužvicovi. Ten měl štěstí proti střele Vodrážky, která skončila na břevně. Ze všech domácích šancí skončila gólem jediná, to když se trefil po vysunutí Šmídem kanonýr Bechner podél hostujícího gólmana a zařídil tak poločasové vedení - 1:0. Rynholec navíc musel ve 33. min. přeskupit své řady, když se zranil Kougl, kterého nahradil Jirava a Kedroň z útoku musel jít do defenzivy.

Uklidňující gól až v závěru

Za jednobrankového vedení domácích se vstupovalo do druhé půle. První velkou šanci měl Baník, konkrétně Matějka, kterého ale reflexivně vychytal Malinovský. Na druhé straně zblokovala defenziva střelu Šeráka, ke kterému se míč odrazil po zákroku Haužvice proti Bechnerovi. Oba celky měly šance, např. Milfaitově střele moc nechybělo. Uklidňující branka přišla až v 80. min, kdy se do vápna ze strany dostával Bechner. Jeho střelu Haužvic vyrazil nohou, ale míč se dostal pouze k Bethelovi, který o břevno uklidil - 2:0.

 

Po dvou minutách obdržel druhou žlutou kartu zbytečně Milfait a oslabil svůj tým. V 84. min. dostal míč za obranu Bechner, ale jelikož se nacházel v ofsajdovém postavení, tak přestal hrát. Za loptou se rozběhl Pichnarčík a přeloboval Haužvice - 3:0. V poslední minutě se probíjel do vápna Šmíd a jeho pád vyhodnotil sudí Sedláček jako nafilmovaný. To bylo poslední, co tento zápas nabídl a skončil tak jednoznačnou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Jak my, tak Rynholec, se nenacházíme v ideálním složení. Dnešní výkon nikoho nenadchl, ale také ani neurazil. Rynholec nás ohrožoval pouze střelami z dálky, které ale nebyly přesné. My jsme příliš dlouho čekali na uklidňující gól, který přišel až v 80. minutě. Pak jsme přidali ještě další branku a s čistým kontem vyhráli. Byla i velmi slušná návštěva, nějakých 140 lidí."




Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Šerák [-] (64. M. Pichnarčík [-] ) , V. Hladký [-] , D. Šmíd [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , M. Vodrážka [-] , M. Došek [-] , T. Rendl [-] , M. Somol [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Drábek [-] , F. Milfait [-] , T. Měsíček [-] , T. Stránský [-] , J. Kougl [-] (33. D. Jirava [-] ) , M. Beran [-] , P. Fonod [-] , J. Matějka [-] , M. Kedroň [-] , L. Dadák [-]

ŽK: 35. D. Bechner , 58. M. Vodrážka - 26. F. Milfait , 30. J. Kougl . ČK: 82. F. Milfait .
Hráči zápasu: M. Došek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - MINAŘÍK Hanuš (N), FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adéla Brabcová
Tip experta: remíza

Těžký oříšek. Hředle to lepí, jak jen to jde. Rynholec zase nemá formu. Zkusíme kříž.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rynholec padl v dohrávce 14. kola ve Slabcích a na horké půdě ve Hředlích nedopadnou jinak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích