1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 10:15

29.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedna povedená akce domácích rozhodla zápas, Aritma se rozloučila s fanoušky výhrou


Branky


23

Tatran Sedlčany odjel k předposlednímu zápasu letošní sezóny do Prahy bez sedmi hráčů. Hosté se museli obejít v hlavním městě bez Vančáta, Lípy, Pavla, Repetného, Krůty, Němce, Sirotka a Hofmana, kteří chyběli z různých důvodů. Pod výsledek utkání se to nakonec podepsalo a Aritma vyhrála, přestože ji hosté dlouho drželi na uzdě. Rozhodl jediný gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoliv Sedlčany přijely do Prahy v okleštěné sestavě, do utkání ovšem nevstoupily vůbec špatně. Naopak. Již v osmé minutě utkání trefil domácího brankáře Vystyd a odmítl poslat svůj tým do vedení. Po deseti minutách přišla další velká šance hostů, když Kdolský založil rychlý protiútok a našel Lípu. Krásná fotbalová akce pokračovala přihrávkou na Haase, který našel volného Dvořáka, a následná střela posledního jmenovaného hráče skončila s přispěním teče těsně vedle šibenice.

 

Haas hrál velice dobrý zápas a uprostřed prvního poločasu málem vybojoval pro Sedlčany pokutový kop, jenže píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá. Domácím spadl ze srdce obrovský kámen a krátce na to navíc mohli sami udeřit. Sedlčany špatně rozehrály rohový kop a domácí fotbalisté se řítili tři na jednoho, jenže Hájek dokázal nájezd protihráčů zpomalit a následnou střelu Glogar nohou fantasticky vytěsnil mimo bránu. Ještě před přestávkou měl šanci Vystyd, jenže hlavičkoval nad.

 

Hosté ani po přestávce nepolevili a nadále usilovali o vstřelení vedoucí a zároveň úvodní branky utkání. O zakončení se postarali Senft, Kdolský, Soldát, Dvořák a Kvěch, jenže domácí brankář byl při všech střelách na místě a několik jich také skončilo mimo. Vystyd hrál skvělý zápas, když si v úvodu a závěru prvního poločasu vytvořil šanci a další dvě přišly po přestávce, jenže ani po jednom z rohových kopů nedokázal přesně zakončit, a tak se na úvodní gól stále čekalo.

 

Další dobrou brankovou příležitost měl Dvořák, jenž předvedl fenomenální individuální akci, během které pronikl až do pokutového území a na vzdálenější tyči hledal agilního Haase, kterému chyběl krok k tomu, aby míč poslal do prázdné brány. Dvořák se v dalším průběhu uvedl ve skvělém světle ještě jednou, když po špatném odkopu brankáře Starečka vypálil z poloviny hřiště, odkrytou bránu ovšem netrefil. Kdolský a Senft rozehráli volný přímý kop, ale trefili pouze zeď.

 

Sedlčany zahazovaly jednu šanci za druhou a nakonec na to doplatily. Jako poslední mohl poslat hosty do vedení Haas, jenže překonaného brankáře domácího týmu zachránil jeden z obránců, který míč na brankové čáře odvrátil hlavou do bezpečí. Sedlčanům zkrátka nebyl gól přán a sedmnáct minut před koncem zápasu přišla obrovská facka. Aritma rozjela nádhernou kombinační akci na jeden dotek, na jejímž konci stál přesně zakončující Glasnovič, která zápas rozhodl.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Jiří Voráček (vedoucí týmu): „ Hned na začátku musím naše mužstvo pochválit za předvedenou hru a bojovnost,škoda jen neproměněných šancí.Opět se ukázalo že náš největší problém je proměňování šancí. Domácí si vytvořili jednu tutovku, kterou proměnili.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - O. Rybka [-] , M. Petrák [-] (80. N. Bychkov [-] ) , P. Vávra [-] , D. Baran [-] (90. J. Mareš [-] ) , T. Modr [-] , A. Kraus [-] , J. Troníček [-] , P. Plechatý [-] (20. T. Volek [-] ) , M. Glasnovič [-] , J. Beneš [-]

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , V. Lípa [-] , M. Dvořák [-] , K. Kvěch [-] , M. Hájek [-] , T. Senft [-] , P. Haas [-] , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

ŽK: 55. J. Beneš - 76. L. Soldát , 78. K. Kvěch .
Hráči zápasu: J. Stareček , M. Glasnovič - P. Haas , J. Vystyd .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šmat David - NEHASIL Lukáš, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích