0:2
(0:0)
58. M. Vlk
72. O. Otepka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejsmutnější okamžik posledního víkendového kola, SK Jankov po dvou letech opouští divizi


Branky


58. M. Vlk , 72. O. Otepka (p.)
25

Jarní forma a extrémně vyrovnaná divizní tabulka dávaly tušit, že to klub z malé jihočeské vesničky nebude mít vůbec lehké a jen těžce se bude zachraňovat. Jankov na jaře vyhrál jediné utkání a po prohře v 28.kole doma s Malše Roudné definitivně po dvou ročnících opouští čtvrtou nejvyšší tuzemskou soutěž. V Precis aréně zavládl smutek, byť sportovně je třeba uznat, že v derby s Roudným neměli jankovští nárok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I hostující celek byl před duelem notně zatížen sestupovými starostmi. Jenže svěřenci Rudolfa Otepky k zápasu v Precis aréně přistoupili správným směrem a po gólech Vlka a Otepky zaslouženě vyhráli. Výrazně si tak v "áčkové" divizní tabulce pomohli, nechť vyhráno ještě nemají.

 

Téměř čtyři stovky fanoušků viděly za krásného počasí v úvodu duelu dvě příležitosti domácích fotbalistů, byť v druhém případě jim k tomu pomohl stoper Maršík. V 6. minutě po centru Jirkovského hlavičkoval pod břevno Mensah, avšak Hřebejk dokázal míč vyrazit na rohový kop, který rozehrál Zajíc a roudenský Maršík ve snaze odvrátit prudký centr omylem poslal hlavou míč do tyče vlastní branky.

 

Jankov jako ve většině jarních domácích zápasech začal aktivně, která mu bohužel dlouho nevydržela. První ofenzivní připomenutí si připravili hostující fotbalisté ve 13. minutě, kdy se Vávra zbavil bránícího hráče a střelou doprostřed otestoval Komárkovu připravenost. Definitivní otěže zápasu převzali Malšané o dvě minuty později, kdy dalekonosný pokus Zemana "chytal" Komárek ve stylu liverpoolského Kariuse při nedávném finále Ligy mistrů, na rozdíl od slavnějšího gólmana své zaváhání stačil napravit rychlým skokem.

 

Míč odvrátil na tyč a s následnou Vávrovo dorážkou si poradil už na výbornou. Další možnosti přišly zanedlouho. Ve 23. minutě se dostal za obránce Píša, pokusil se přehodit vyběhnuvšího Komárka, ale s ním přeloboval i domácí branku. Chvíli na to si Jan Komárek poradil s tvrdou střelou Hály, o minutu později po střele Píšy z pravé strany zasahovat nemusel, jelikož letěla mimo. Po Otepkově rohovém kopu volala po gólu Maršíkova hlavička z 33. minuty, jenže znovu zakročil tentokrát už jistý Komárek.

 

Bezbrankový stav musel v poločasové přestávce více těšit, vzhledem k dění na trávníku, domácí hráče. Jenže hosté i po změně stran ve všech činnostech jankovské přehrávali, a když k tomu přišly laciné chyby domácích, měnilo se skóre. V 59. minutě se před vlastní šestnáctkou pustil do nesmyslného kličkování nejzkušenější hráč Jankova David Maršán, o míč přišel a Martin Vlk z toho následně střelou, která před Komárkem skočila, vytěžil vedoucí gól Malše.

 

Druhá rána přišla v 72. minutě, kdy Bürger v pokutovém území sestřelil aktivního Vávru a sudí Janíček správně odpískal pokutový kop. Ondřej Otepka se nemýlil a upravil na konečných 0:2. Alespoň o čestný úspěch se pokusil střílející Patrik Sedlic, leč v 78. minutě Hřebejkovu branku těsně minul.

 

skjankov.cz



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
skjankov.cz: „ Jihočeské derby ovládlo Roudné a udělalo důležitý krok k záchraně. Jankov budeme v příští sezóně vídat v krajském přeboru.“




Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - F. Lošek [-] , J. Honner [-] , J. Zajíc [-] , V. Jirkovský [-] - M. Rytíř [-] (69. M. Smetana [-] ) , J. Šebelka [-] (46. P. Sedlic [-] ) , D. Maršán [-] , V. Bürger [-] - D. Kočer [-] (60. A. Kasík [-] ) , D. Mensah [-] (74. R. Mužík [-] )

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - D. Lerch [-] , M. Vlk [-] (69. M. Bartoš [-] ) , V. Zeman [-] , R. Maršík [-] , M. Tušer [-] , J. Píša [-] (87. I. Solomakha [-] ) , O. Otepka [-] , J. Hála [-] , L. Vávra [-] (82. D. Samek [-] ) , L. Holub [-]

ŽK: 74. V. Bürger , 74. J. Honner , 85. F. Lošek .
Hráči zápasu: J. Komárek - L. Vávra .
Počet diváků: 378. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - NĚMEC Václav, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích