Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Cerekev potvrdila střeleckou formu a Častrovu dala sedmičku


0

Novocerekvičtí opět potvrdili, že na závěr sezóny konečně našli střeleckou mušku a po Plačkovu a Horní Vsi to tentokrát porážkou odnesl Častrov. Sokol absolutně nezvládl oba začátky poločasů a domů si odvezl sedmibrankový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo kvůli silné přeháňce o něco později, slabá divácká návštěva si ale brzy přišla na své. Hned ve druhé minutě poslal Pavlík před branku ostrou střílenou přihrávku, kterou hostující gólman Aldorf neudržel a dobíhající Sochor junior stál na správném místě - 1:0. Hosté se nestačili vzpamatovat a za další dvě minuty to bylo už o dvě branky, když se za vápnem opřel do míče Knězů a jeho ukázková rána skončila v horním růžku branky - 2:0.

Domácí se o další dvě minuty později trefili ještě jednou a akce se velmi podobala té první, když znovu balon do vápna dopravil ze svého rezortu na pravé straně Pavlík a v mlýnici před Aldorfem se nejlépe zorientoval Sochor mladší - 3:0. Poté už se hra, stejně jako stav skóre, zklidnila a ke slovu se dostali také Častrovští, kteří ale nedotáhli několik slibných akcí, a když už vypálit dokázali, byl na místě náhradní brankář Rajčan. Dlouhodobá domácí jednička Vaněček, tentokrát nastupivší v útoku, pak udělal tečku za první půlí, když opakovanou střelu poslal k pravé tyči - 4:0.

Úvod druhého poločasu opět vyšel na výbornou Nové Cerekvi, byť tentokrát padl gól "až" po šesti minutách hry. Vaněček vyslal na zteč mladého Sochora, jehož přízemní střela Aldorfovi proklouzla do sítě a hattrick byl dokonán - 5:0. Za další tři minuty se pak před častrovkou svatyní udála "trma vrma", z níž vypadl balon před Vaněčka a tomu nezbývalo nic než ho pohodlně poslat do sítě - 6:0.

V dalším průběhu zápasu hostující Sokol vyrovnal hru, začal se pravidelně dostávat do Rajčanovy blízkosti a krátce po hodině zápasu také po zásluze skóroval. Z hranice vápna se do míče opřel Houška a jeho vydařená rána se od břevna odrazila do sítě, ačkoliv si domácí gólman na prudký projektil sáhl - 6:1. Čtvrthodinu nato pak domácí defenzivě utekl Rešl a podél Rajčana poslal balon do cerekvické sítě podruhé - 6:2. Poslední slovo ale patřilo domácím, když deset minut před koncem střídající Gabko uklidil balon pohotově k tyči a hostující gólman ani nereagoval - 7:2.

Nová Cerekev tak třetí výhrou v řadě udělala povedenou tečku za jinak rozpačitou sezónou a v tabulce se bodově dotáhla na pátou Horní Ves, zatímco častrovský Sokol obsadil v konečné tabulce deváté, tedy předposlední místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Cerekev
Tomáš Rajčan, vedoucí mužstva Nové Cerekve: Rozhodla naše produktivita a vstup do zápasu. Utkání jsme si užili a zakončili sezónu tak, jak se sluší a patří.

TJ Sokol Častrov
Michal Votruba, kapitán Častrova: Nechytli jsme začátek zápasu, plus jsme v prvním poločase neproměnili nějaké šance. To rozhodlo o vysoké prohře.



Sestavy


TJ Nová Cerekev
T. Rajčan [-] - P. Beneš [-] (46. M. Gapko [-] ) , M. Sochor st. [-] , R. Gnojek [-] , M. Amcha [-] - J. Kolář [-] , V. Knězů [-] , K. Zíka [-] , T. Pavlík [-] (54. J. Seeman [-] ) - P. Vaněček [-] , M. Sochor ml. [-]

TJ Sokol Častrov
J. Aldorf [-] - P. Drbal [-] , J. Houška [-] (65. A. Karas [-] ) , M. Marek [-] , M. Votruba [-] - M. Fojt [-] (71. P. Marek [-] ) , J. Pomikáček [-] , P. Lapka [-] , J. Fuxa [-] - V. Bečka [-] , J. Rešl [-]

Hráči zápasu: M. Sochor ml. - A. Karas .
Místo: Nová Cerekev. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.