0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spanilá jízda Hněvkovic pokračuje, tentokrát deklasovaly Plačkov B.


Branky


9. M. Švec , 51. A. Kolárik , 57. M. Švec , 61. J. Brázda , 81. Z. Pikl
0

Hněvkovice šly do zápasu s jasným cílem vyhrát. Větší klid jim mohla dopřát branka v 9. minutě, kdy skóroval Švec. Druhý poločas už byl jasně v režii hostů. Obě mužstva se rozešla za konečného stavu 0:5 z pohledu domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V derby Humpolecka dominovala útočná hra hostů a výsledek odpovídá stavu na hřišti. Domácí hráli důstojnou roli pouze do obrátky a definitivně je zlomila druhá Švecova branka z 25 metrů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov B
Milan Němec, trenér Plačkova B.: Máme zraněné hráče. Navíc A - tým hrál v pátek a hraje v neděli, takže jsme dávali těžko dohromady jedenáctku, která by mohla sehrát důstojnou roli s aktuálně rozjetými Hněvkovicemi.

TJ Sokol Hněvkovice
Libor Plíhal, trenér Hněvkovic: Mužstvo podalo kompaktní výkon, který tentokrát střelecky podpořil i Švec. Doufám, že si hráči nějaké branky nechali i na příští kolo, kdy hostíme Horní Ves.



Sestavy


TJ Sokol Plačkov B
M. Němec [-] - P. Svatoš [-] , M. Schoula [-] , V. Němec [-] , V. Krejčí [-] - T. Prokop [-] (66. Z. Svatoš [-] ) , J. Kašpar [-] , R. Vašíček [-] , F. Jaroš [-] - O. Svoboda [-] , M. Kotlík [-]

TJ Sokol Hněvkovice
O. Švanda [-] - M. Fišar [-] , P. Nenadál [-] , D. Kořínek [-] , R. Šebesta [-] (75. M. Mikulka [-] ) - L. Časar [-] , A. Kolárik [-] , J. Brázda [-] , M. Švec [-] - R. Anděl [-] (65. J. Brázda jun. [-] ) , M. David [-] (55. Z. Pikl [-] )

Hráči zápasu: J. Kašpar - M. Švec .
Místo: Plačkov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.