Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Jiřic B během 10 minut otočili vývoj utkání.


Branky


0

Častrov, který v minulém kole překvapivě porazil Horní Ves, pokračoval v dobrém výkonu i v utkání s Jiřicemi. Fotbalisté Častrova však vedení z 1. poločasu neudrželi a po změně stran inkasovali třikrát během 12 minut. K obratu napomohlo i netradiční poločasové trojité střídání obrané řady Jiřic. Domácí nakonec zvítězili 4:2, navíc v 88. minutě střídající Horký z Jiřic neproměnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, téměř bez šancí. Častrov využil brejkovou situaci a ujal se vedení 1:0. V poločasu došlo k trojímu střídání, což napomohlo ke zlepšenému výkonu Jiřic.  Mezi 47. a 59. minutou vstřelili domácí 3 branky a dali jasný ráz utkání. Utkání dovedli fotbalisté Jiřic do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice B
Stanislav Sadský, vedoucí týmu Jiřic B: První poločas byl vyrovnaný. V druhém dějství jsme podali dobrý výkon, tak jak by to mělo být.




Sestavy


SK Jiřice B
R. Zabloudil [-] - P. Vítek [-] (46. J. Záviška [-] ) , J. Langr [-] , J. Frantál [-] (46. M. Petřík [-] ) , P. Maděra [-] (46. R. Čepl [-] ) - M. Hájek [-] , P. Hložek [-] , Z. Čermák [-] , M. Novák [-] - J. Hrůza [-] , V. Domin [-] (73. M. Horký [-] )

TJ Sokol Častrov
J. Aldorf [-] - P. Drbal [-] (80. A. Karas [-] ) , J. Houška [-] , M. Marek [-] , M. Votruba [-] - V. Bečka [-] , M. Fojt [-] , L. Lapka [-] , J. Másilko [-] - J. Rešl [-] (70. L. Lapka [-] ) , J. Pomikáček [-]

Hráči zápasu: J. Langr - M. Votruba .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.