Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 15:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želiv poprvé na jaře zvítězil, hrdinou byl Humeš


Branky


17. Z. Humeš , 19. Z. Humeš , 32. Z. Humeš , 72. M. Kopecký , 77. M. Němec - 22. M. Páša , 30. M. Páša
0

Hlavním hrdinou utkání mezi Želivem a Budíkovem B se stal záložník domácích, Zdeněk Humeš. Tento hráč vstřelil hattrick a nasměroval domácí za prvním vítězstvím na jaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po celý čas hrací doby se hrál "líný fotbal". Budíkov téměř vůbec nevyvíjel nátlak na hráče Želiva a nechával jim dostatečný prostor na tvoření akcí. Domácí otevřeli skóre zápasu když se v 17. minutě dostal do protiútoku Humeš a chytře umístil míč do levého spodního rohu. V zápětí se Humeš opět dostal k míči a nádhernou dalekonosnou střelou překvapil gólmana Havla a vymetl prach v pravé šibenici. Budíkov se ale nenechal jen tak odradit a o chvilku později snížil Páša na 2:1 a tím to nekončilo, protože ve 32. minutě stejný hráč srovnal stav zápasu na 2:2. Naděje Budíkova znovu povstala.  Avšak hosté se ze svého vyrovnávacího gólu neradovali dlouho. Humeš našel díru v obraně, přesprintoval hostujícího stopera a poté chytře obešel gólmana a s jednoduchostí zakončil do odkryté brány a slavil hattrick. Druhý poločas už nebyl gólově tak pestrý jako ten první. Hrálo se spíše u středového kruhu a občas byl jednoduchý pokus o brejk z obou stran. Domácí využili dva protiútoky. V 72. minutě nahrál Humeš na volného Kopeckého který si míč popotáhl k velkému vápnu a pěknou táhlou střelou pojistil vedení Želiva.  Gólu se dočkal i střídající Němec, který dostal přihrávku před úplně odkrytou bránu a z malého vápna dostal v klidu míč za brankovou čáru. Fanoušci byli s výkonem svých hráčů spokojeni a Želiv oslavil svou první výhru v jarní části sezóny.    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želiv
Michal Kopecký, hráč Želiva: Zápas byl velice vyrovnaný, ale my jsme byli gólově úspěšnější. Jsem rád, že jsem pomohl svým gólem k výhře.




Sestavy


TJ Sokol Želiv
J. Thomaier [-] - M. Josl [-] , J. Špinar [-] , P. Novák [-] , L. Stibůrek [-] (57. J. Radil [-] ) - R. Dolejš [-] , M. Kopecký [-] , Z. Humeš [-] , L. Radil [-] - T. Bejda [-] , J. Bloudek [-] (46. M. Němec [-] )

TJ Rovnost Budíkov B
M. Havel [-] - T. Vodrážka [-] , J. Prokop [-] , T. Prokop [-] , J. Bleha [-] (46. L. Havel [-] ) - M. Kovář [-] , A. Koubek [-] , M. Bárta [-] , J. Novák [-] - J. Šárovec [-] , M. Páša [-]

Hráči zápasu: Z. Humeš - M. Páša .
Místo: Želiv. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.