Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 15:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zamrzla vystřílel Velké Chyšce vítězství.


Branky


0

Velká Chyška podle předpokladů zvítězila nad poslední Vyskytnou, a to v poměru 4:0. Hlavní hvězdou utkání byl útočník domácích, Jiří Zamrzla, který vstřelil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali zápas od podlahy a v 9. minutě po přesném pasu Havlíčka se trefil Zamrzla Jiří. Poté přišla šance hostí, ale střela Fíly orazítkovala břevno. V 21. minutě navýšil po rohu hlavou na 2:0 znovu útočník Velké Chyšky, Jiří Zamrzla. Do přestávky měli šance za domácí Havlíček, Kuzdas, Mařinec. Za hosty měl velkou šanci Petr Fíla, který trefil tyč a šanci měl i Blažek, ale skóre se neměnilo. Druhá půle začala v duchu té první a výsledkem byl únik a přesná střela k tyči Havlíčka - 3:0. Definitivní podobu zápasu dal v 65. minutě svým hattrickem Zamrzla, když se k němu odrazil míč a střelou pod břevno upravil na konečných 4:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážiště Velká Chyška
Josef Mařinec, trenér Velké Chyšky: Mám radost, že jsme utkání zvládli. Rozdílovým hráčem byl Jiří Zamrzla, který vstřelil hattrick.




Sestavy


TJ Strážiště Velká Chyška
M. Štamberk [-] - L. Krch [-] (65. M. Mička [-] ) , L. Mařinec [-] , J. Rathouský [-] , L. Mládek [-] - P. Buchta [-] , M. Štarman [-] , L. Zelenka [-] , R. Kuzdas [-] - R. Havlíček [-] , J. Zamrzla [-]

TJ Sokol Vyskytná
P. Sekal [-] - P. Valenta [-] , P. Fíla [-] , J. Roubíček [-] , L. Souček [-] - P. Vondrák [-] , D. Krejčí [-] , J. Bezděkovský [-] , V. Fila [-] (75. H. Bína [-] ) - J. Štěpán [-] , P. Blažek [-] (80. M. Havel [-] )

Hráči zápasu: J. Zamrzla - P. Fíla .
Místo: Velká Chyška. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.