1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn potvrdil dobrou aktuální formu, čtyřmi góly vyřídil Boršov


Branky


69. R. Šafařík - 3. N. Tien , 17. D. Brom , 33. N. Tien , 48. D. Brom
26

Týnské béčko pozitivně naladěné z posledních výher mířilo do Boršova, kde narazilo na zachraňující se místní rezervu. O náboj zápasu tudíž bylo postaráno. Domácím vypomohl i zkušený Honza Gruber, který ani nestihl dopít své pivo a šel se převléct s týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Zápas začal s lehčí převahou a přesností hostů, což vyústilo v první branku zápasu. Již ve 3. minutě se J. Brom krásně prokličkoval do vápna a zpětnou nahrávkou našel přesně Pavla Nguyena Tiena ten zamířil k vzdálenější tyči – 0:1. Poté na zhruba patnáct minut začal koncert neproměněných šancí na obou stranách. Řadu domácích nájezdů skvěle zlikvidoval hostující Valtr, na druhé straně pálili nepřesně J. Maruška a J. Brom. To změnila 17. minuta, kdy J. Maruška vyslal Macha po levém kraji do úniku a ten přesným centrem našel ve vápně osamoceného Daniela Broma a ten zkušeně uklidil balón hlavou – 0:2. Po dalších nepřesnostech obou týmů si vzal slovo hostující kapitán J. Maruška, který vyslal agilního Pavla Nguyena Tiena a ten se štěstím na dvakrát propálil domácího brankáře – 0:3. 

Hosté odvážejí všechny body z Boršova

Druhá půle začala jako ta první, ve 3. minutě druhého poločasu domácí faulovali J. Marušku nebezpečně blízko své svatyně, čehož využil Daniel Brom a z přímého kopu překonal domácího gólmana – 0:4. Hosté si mysleli, že už je s domácími hotovo, ale opak byl pravdou.  Týn přestal myslet na zadní vrátka a domácí měli několik šancí na zdramatizování zápasu. Týnská rezerva si komfortní náskok držela zejména díky výborně chytajícímu brankáři Valtrovi a domácí nemohoucnosti. Boršov se nakonec dočkal první branky v 69. minutě, kdy nabíhajícího Roberta Šafaříka neuhlídala hostující obrana – 1:4. Hostující tým poté opět zahodil několik vyložených šancí, kde postupně selhali J. Brom, L. Ponec a J. Maruška. Na posledních deset minut přišla oživit týnskou ofenzivu nová posila Marek Ponec, který si odbyl tudíž svou premiéru, ale ani po jeho příchodu se nic závažného nestalo. Zápas skončil zaslouženou výhrou hostů 4:1.

Autor: Lukáš Ponec



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): V Boršově jsme chtěli přidat třetí výhru v řadě, nicméně jsme netušili co čekat od domácích. Ti si zápas přehodili z neděle na sobotu a předpokládali jsme, že nasadí sestavu s pendly z áčka. Nakonec se asi projevilo, že boršovské áčko hrálo předzápas našeho utkání a jeho hráči byli unavení. Celkově se zápas hrál ve velmi líném lážo/plážo rytmu, což umocnilo dusné počasí a dlouhý trávník, v němž jsme se bořili po kotníky. Rychle jsme šli do vedení, domácí mohli také hned v úvodu skórovat, ale dobře nám začapal Valtřík. Do půle jsme přidali další dva góly a to jsme (jmenovitě já) spoustu gólovek trestuhodně zahodili. Trest však nepřišel, hned po pauze brácha přidal gól z přímáku a la Stanciu a bylo hotovo. Domácí pak měli hned několik nadějných příležitostí korigovat stav, ale povedlo se jim to jen jednou. Zaslouženě jsme vyhráli a pojistili jsme si první sedmičku.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
R. Vosejpka [-] - R. Kofroň [-] , J. Šimeček [-] , L. Soukup [-] , J. Gruber [-] , J. Honiss [-] , T. Vinzenc [-] , R. Šafařík [-] , J. Havlíček [-] , L. Matoušek [-] , B. Anderle [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - D. Maruška [-] , J. Klička [-] , F. Miřátský [-] , J. Mach [-] - N. Tien [-] , J. Brom [-] , D. Brom [-] , L. Ponec [-] - J. Maruška [-] - V. Švík [-]

Hráči zápasu: D. Brom , N. Tien .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: STACH Josef - TOMEK Jiří (N), KLIČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Pavel Příhoda
Tip experta: remíza

2:2. Uvidíme jestli týmy posílí hráči z A týmu. Necháme se překvapit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů