Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Peč si poradila s posledním Chlumem


Branky


0

Domácí mužstvo Peče přivítalo v předehrávce jarního kola poslední Chlum, který přijel pouze s deseti hráči. Domácí tedy měli jasný cíl, zvítězit. To se jim nakonec povedlo, ale museli si počkat až na druhý poločas ve kterém nastříleli dvě branky, které udolali bezmocné hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nedokázali ani proti deseti najít cestu ke gólu

Těsně před úvodním hvizdem rozhodčího byly karty jasně rozdány. Oslabený tým Chlumu, navíc s deficitem jednoho hráče šel do zápasu s jednoznačným cílem bránit ve všech hráčích a na domácích bylo tedy vymyslet jak hluboký obranný val překonat. V úvodu zápasu se to povedlo dokonce třikrát, bohužel bez efektu, koncovka byla tristní. Ďurač a Popjak šli sami na brankáře a na Nováka dokonce zívala prázdná brána. Tyto neproměněné šance jako by nabudili hostující celek a do konce poločasu již do vyloženější šance tým z Peče nepustili, zároveň se však nedostali za polovinu soupeře. Poločas tak trošku překvapivě skončil bez branek. Chlumská hra byla zaměřená hlavně na obranu, protože nic jiného jim také nezbývalo. 

Domácím se nakonec podařilo vyhrát

Druhá půle začala opět domácí aktivitou, tlak byl místy až drtivý, bohužel ne a ne to tam padnout. Za vytrvalost a vůli byli domácí nakonec odměněni, když po rozehrání standardky domácích se štěstí přiklonilo na jejich stranu a přes tři obránce a ležícího brankáře po předchozím obranném zákroku se domácímu Rudu Ďuračovi až třetí svojí velkou šanci podařilo proměnit. Pochopitelně hosté zkusili hru trochu otevřít ve snaze vyrovnat, ale tento risk bohužel vedl k jen druhému gólu domácích. Za nedlouho tak přišel i gól na 2:0, když se po Novákově přiklepnutí nechytatelně k tyči trefil nestárnoucí Jindřich Zamazal. Faktem zůstává, že domácí si zasloužili vyhrát, ale rozhodně nedostali tři body zadarmo. Pro hosty jsou ale vítězem všichni hráči chlumeckého týmu, kteří i přes početní nevýhodu a zdravotní trable celý zápas odmakali. Peč tedy po pozdimu skončila na pěkném šestém místě, což je pro nováčka soutěže jistě úspěch. Hosté z Chlumu jsou poslední, na Hobzí ztrácejí tři body, takže nic ztraceného ještě není. V jarní části je čeká tuhý boj.



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Josef Novák (hrající trenér): Podobné zápasy se mi těžko hodnotí. Raději hrajeme zápasy s fotbalovými týmy, které chtějí hrát fotbal. Tohle byla spíš dobývaná než fotbalové utkání. Soupeř vůbec nechtěl hrát a při každém souboji chlapi z Chlumu dlouho leželi na zemi. Ovšem je nutné podotknout, že když bych já (za tu neproměněnou šanci bych si nafackoval) a další kluci proměnili své velké šance v úvodu zápasu, mohl zápas vypadat úplně jinak. Chlumu bych chtěl popřát, aby se přes zimu zmátořili, co se týče počtu hráčů, protože bojovnost jakou předvedli proti nám, by jim kýženou záchranu mohla přinést. Do Chlumu "prales" nepatří.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Ivo Tesař (hráč): Co říct k dnešnímu zápasu? Můj názor a většiny zúčastněných včetně domácích je, že dnešní předehrávané kolo jsme si mohli klidně odpustit. A je pravdou, že nám se tato předehrávka vůbec nehodila. Eliáš, Flaška R. marodí, Hájek, Březina, Flaška J., Kamenický, Němeček a Smetana, Řepa J., Novotný pracovní či rodinné důvody. Ale i tak jsme dali dohromady 10 lidí a předvedli jsme domácím jak se hraje v rozestaveni 5-4-0. Naše hra byla zaměřená na obranu, protože nic jiného nám nezbývalo. Celých 75. minut jsme i s potřebnou dávkou štěstí odolávali neustálým útokům domácím, ale výborně chytající Valeš a perfektní obrana dováděli hráče Peče k šílenství a my jen párkrát zahrozili z brejkům. V 76. minutě po rozehrání standardky domácích se štěstí přiklonilo na jejich stranu a přes 3 obránce a ležícího brankáře po předchozím obranném zákroku se domácím podařilo vstřelit první gól. Pochopitelně jsme zkusili hru trochu otevřít ve snaze vyrovnat, ale tento risk bohužel vedl k druhému gólu domácích. Je fakt, že domácí si zasloužili vyhrát, ale rozhodně nedostali 3 body zadarmo. Pro mě jsou ale vítězem všichni hráči chlumeckého týmu, kteří i přes početní nevýhodu a zdravotní trable celý zápas odmakali. Pokud bych měl vybrat dva nejlepší hráče tak jednoznačně brankář Stanislav Valeš a druhým je zbytek týmů.



Sestavy


FC Peč
M. Hlaváček [-] , T. Doležal [-] (80. K. Daňhel [-] ) - M. Hlaváček [-] , J. Zamazal [-] (89. L. Musil [-] ) , J. Bárta [-] - M. Hlaváček [-] , R. Ďurač [-] , J. Novák [-] (85. V. Staník [-] ) , M. Trojan [-] - - L. Popjak [-] , F. Smejkal [-]

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [10.0] - T. Šniager [-] , I. Tesař [-] , P. Tesař [-] , T. Bednář [-] , M. Čáp [-] , O. Novák [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-] , M. Bílek [-]

ŽK: 15. M. Bílek , 75. I. Tesař .
Hráči zápasu: J. Bárta , M. Trojan - S. Valeš .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - MAŇHAL ING. Jan, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.