Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov zažil těžkou sobotu, po sestupu A týmu do I.B třídy sestupuje i béčko do okresu


Branky


21

Lheničtí při obhajobě druhého místa v tabulce nezaváhali. Při stejném bodovém zisku (53 bodů) a jen při lepším skóre než na třetím místě Sousedovice a se dvěma body na svém kontě více než na čtvrté tabulkové pozici Čkyně se i přes výhry tohoto tria v posledním kole nenechali o druhou tabulkovou příčku připravit. Sousedovické Westře nepomohl ani drtivý debakl 17:0 uštědřený již sestupujícímu Zdíkovu (při konečném skóre 81:28), neboť i Lheničtí sestupem ohrožené vacovské rezervě nadělili jedenáct gólů bez obdrženého a na skóre zůstali lepším týmem (při konečném skóre 83:23), a to i na vzájemné zápasy s Westrou 2:0 (při skóre 6:1) v letošní mistrovské sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili po půlhodině hry

Lheničtí vstoupili do utkání váhavě, v první „dvacetiminutovce“ v nepřesnosti vázla jejich souhra. Kdeže byl herní projev z předcházejících zápasů. V tomto hracím časovém úseku sice 2x dopravili míč do sítě, ale poprvé pro ofsajd, podruhé pro faul nebyly branky uznány. Až poté se tým „našel“ a lhenická gólová mašina se počala rozjíždět. Ve 26.´, po průnikové přihrávce od Prennera, nastřelil Trojan tyč, odražený balón Pořádek předložil Balicovi, který z malého vápna branku ale přestřelil. Ve 32.´Beran vystihl gólmanovi rozehrávku na obránce a vybojovaný míč poslal do sítě (1:0). O šest minut později (v 38.´) využil další „kiks“ ve vacovské obraně Balica a přesným zakončením jej ztrestal (2:0). Běžela 41.´, v níž Beran rozehraným rohovým kopem našel u přední tyče Maháka, co jej hlavou přesně usměrnil k zadní tyči a zvýšil na 3:0. Do poločasové otáčky se ještě ve 44.´gólově prosadil Pořádek, když prostřelením přes beka gólmana Láchu, po Beranově parádní nabídce, upravil stav na 4:0.

Jaroslav Mrkvička vstřelil hattrick

Ve druhém dějství vytvořený lhenický čtyřbrankový náskok z prvního poločasu platil do 55.´. V ní Trojan obešel protihráče a uklidil balón za záda Láchy (5:0). V 61.´ se po krásné průnikové nahrávce ocitl v nájezdu sám na strážce branky Láchu Balica, ale nevyzrál nad ním. Následně (v 66.´) souhru Mareše a Trojana již v šestý gól proměnil zakončovatel Mrkvička (6:0). Uplynulo jedenáct minut a akci Mareše s Prennerem (v 77.´) druhý jmenovaný zužitkoval v sedmou gólovou trefu obejitím i gólmana (7:0). O dvě minuty později (v 79.´) to byl znovu Mrkvička, jenž Mahákův centr zakončil k tyči v osmou lhenickou branku (8:0). S blížícím se závěrem měl hostující tým stále ostře střelecky nabito. V 81.´, po dlouhém pasu od Prennera, se Kolář kličkou zbavil bránícího hráče a zamířil přesně „do černého“ (9:0). V 86.´ postupoval sám na branku Mareš, avšak Lácha byl u předkopnutého míče dříve. O minutu nato (v 87.´) Mareš nezištně na malém vápně nahrál Mrkvičkovi, aby ten v zápase dosaženým „hattrickem“ nedal Láchovi šanci (10:0). Gólový lhenický dvojciferný účet v tomto mači uzavřel (v 88.´) jedenáctou vstřelenou brankou a druhou svou v něm Prenner, ač byl chybujícím gólmanem podvakrát při zakončení faulován (11:0). Za zaznamenání stojí, že Lheničtí v sedmi kolech druhé poloviny mistrovského jara dosáhli jen při jedné prohře ve Čkyni 1:0 na šest vítězství při skóre 30:0 v nich!

 

Autor článku: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Václav Mareš, trenér: Do Vacova jsme jeli vyhrát a zajistit si tak konečné druhé místo. Jsem rád, že se nám to povedlo a zakončili jsme tak velice úspěšnou sezonu. Myslím si, že zápas byl o prvním brance, na kterou jsme čekali až do 32.´. Po druhé brance Vacov odpadl a my jsme si začali na hřišti dělat, co chtěli. Chci poděkovat divákům i těm, kteří nám po celou sezonu fandili i podporovali nás.



Sestavy


SK Vacov B
T. Lácha [-] - D. Mikeš [-] , V. Hanzlík [-] , J. Hlásek [-] , F. Čtvrtník [-] , K. Procházka [-] , V. Uhlíř [-] , M. Čtvrtník [-] (3. O. Novák [-] ) , T. Novák [-] (81. T. Mrázek [-] ) , T. Hozman [-] , T. Sova [-] (58. J. Bubík [-] )

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - R. Pořádek [-] (47. J. Mrkvička [-] ) , M. Mahák [-] , D. Kiš [-] , J. Beran [-] , P. Prenner [-] , T. Balica [-] (65. V. Mareš [-] ) , D. Trojan [-] , T. Tůma [-] (56. D. Kolář [-] ) , L. Kopf [-] , R. Sura [-] (46. D. Lukač [-] )

ŽK: 81. T. Novák , 88. T. Lácha - 49. J. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - ŠKUTHAN Jaroslav, SÝKORA Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Tomáš Balica
Tip experta: výhra hostů

Jasná výhra hostů, tady není co dodat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů