3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 15:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice poslední domácí utkání zvládla a s fanoušky se rozloučila výhrou


Branky


17

 

V teplém nedělním odpoledni dorazil do Olešnice Frymburk. Oba týmy již hrají v klidu, takže zápas začal ve volnějším tempu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři minuty rozhodly zápas

 

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří se čtyřiadvacet minut zabydleli na polovině domácích. Kontrolovali hru a snažili se kombinovat, do žádné velké šance se jim ale dostat nepodařilo. Domácí pozorně bránili, ale nedařilo se jim držet balón vepředu. Až přišla 24. minuta, chybu v obraně Frymburku využil Hanzal, který poslal do brejku Fialu, ten se v těchto situacích nemýlí, obloučkem přehodil hostujícího brankáře Mertla – 1:0. Netrvalo dlouho, kdy přišla druhá chyba v obraně, Fiala připravil šanci pro Horelicu, jenž se nemýlil a zvýšil na 2:0. Neuběhla ani minuta a chybu číslo tři využil neúnavný Hanzal, předložil míč do brejku Horelicovi, který nadvakrát překonal vyběhnuvšího Mertla – 3:0. Do konce poločasu se, mimo rohové kopy na obou stranách, nic významného nestalo a do šaten odcházeli spokojenější domácí.

 

Budík snížil, ale na body to nestačilo

 

Druhý poločas začal už ve volnějším tempu. Velmi teplé počasí ubíralo síly oběma mančaftům. Hosté kombinovali, ale nedařilo se jim překonat dobře hrající obranu domácích. Mimo 60. minuty, kdy ranou zpoza vápna protáhl Flöring domácího brankáře Krauskopfa, který vyrazil na rohový kop. Hosté se přece jen branky dočkali. V 84. minutě se nekrytý Budík hlavou prosadil a snížil na konečných 3:1. V posledním kole zajíždí Olešnice do nedalekých Ledenic. Frymburk doma hostí Klikov, se kterým se popere o lepší postavení v konečné tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Do zápasu ve velkém vedru jsme nevstoupili dobře, hosté nás zatlačili na naše vápno, ale nepodařilo se jim dostat do větší šance. My jsme udeřili prakticky nečekaně, když naše ofenziva třikrát využila chyb a během tří minut jsme dali tři góly. Jsme rádi, že jsme poslední domácí kolo vyhráli, navíc nad Frymburkem, se kterým se nám vůbec nedaří. Rád bych pozval všechny naše příznivce na dokopnou, která bude příští sobotu. Pochvalu zaslouží celý tým, chybělo nám z různých důvodů pět hráčů, takže jsme to různě lepili, ke konci musel nastoupit i tréňa. Zvládli jsme to dobře v defenzivě. Hráče zápasu volím ofenzivní trio Michal Hanzal, Petr Fiala a Radim Horelica, kteří se postarali o tři góly a zejména ve druhé části prvního poločasu hráli výborně. Z hostujícího týmu vyzdvihnu výkon Lukáše Matúše, který odehrál dobrý zápas.




Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - J. Lust [-] , M. Buřič [-] (82. M. Havel [-] ) , L. Lenk [-] , M. Lechner [-] - R. Horelica [-] (71. L. Picek [-] ) , S. Drtina [-] , O. Husa [-] , M. Hanzal [-] (61. L. Burda [-] ) - P. Fiala [-] , M. Koktavý [-] -

FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - J. Šisler [-] , R. Mertl [-] , D. Račák [-] - M. Flöring [-] - S. Budík [-] - M. Neumann [-] (47. F. Malina [-] ) , L. Matúš [-] , M. Matěják [-] , J. Rillich [-] , M. Račák [-]

ŽK: 55. S. Drtina , 58. M. Hanzal - 58. F. Mertl , 59. M. Flöring , 89. R. Mertl .
Hráči zápasu: R. Horelica , P. Fiala , M. Hanzal - L. Matúš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pravda Luboš - LANDÍK Filip, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza