1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 13:30

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice porazila Blesky z Klikova a slaví druhou výhru v řadě


Branky


20

Sobotní odpoledne přiválo do Klikova soupeře z nedaleké Olešnice. Ta se po podzimním nezdaru celkem zvedá a statně bojuje o záchranu v soutěži. Domácí se nacházejí v dobré pozici, ale trápí je zranění hráčů, takže boj o druhou pozici bude ještě těžký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešnice udeřila zkraje utkání

A zápas začali hosté přímo famózně. Už ve 2. minutě přišla z levé strany obrany přihrávka na Hanzala, který uvolnil na velkém vápně Brouska, na jehož střelu byl domácí brankář Wollner krátký – 0:1. A aby toho nebylo málo, ve 12. minutě se skóre měnilo znovu. Hanzal se po krásné individuální akci dostal tváří v tvář Wollnerovi a podél gólmana upravil na 0:2. Domácí s vervou výsledek korigovat dostali ve 25. minutě možnost slibného přímého kopu. K míči se postavil zkušený Maxa, jeho pokus k tyči vytěsnil hostující brankář Krauskopf na rohový kop. Ve 35. Minutě se do velké šance dostal domácí Čapek, ale jeho střela „bodlem“ z velkého vápna mířila vysoko nad Krauskopfovu svatyni. Těsně před odchodem do šaten se na levé straně uvolnil Husa, předložil gólovou nabídku do malého vápna Hanzalovi, který ale mířil těsně vedle.

Šafránek snížil, to ale bylo vše

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, které do ofenzivy táhl hlavně kapitán Maxa. A vyplatilo se. V 53. minutě se do šance v malém vápně dostal Šafránek, po srážce hostujícího obránce s gólmanem Krauskopfem se míč odrazil znovu k domácímu útočníkovi a ten do prázdné branky snížil – 1:2. To domácí povzbudilo a snažili se vyrovnat skóre, hosté se zatáhli a zlobili z brejků. Ale jak domácí, kteří své náznaky šancí nedotáhli do konce, tak ani olešničtí hráči nedokázali své slibné příležitosti proměnit a proto skóre 1:2 zůstalo konečným. Olešnice tak potvrdila tři body z minulého kola. Klikov doma ztratil a na druhou příčku ztrácí čtyři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Do Klikova jsme přijeli se dvanácti hráči, z toho dva byli se zraněním. Jeden nakonec musel po dvaceti minutách odstoupit a na plac místo něho šel Láďa Picek, který rok nehrál, Chtěli bychom mu poděkovat, protože se to zrovna blbě sešlo a nám vypadlo pět hráčů. Zápas jsme odbojovali, odmakali. Na konci nás trochu pozlobila fyzička, kdy jsme trochu šlapali vodu, ale tři body máme a troufnu si říci, že zaslouženě. Klikova je mi trochu líto, také je kosí zranění a díky tomu ztrácí slibně rozjetou sezónu. Dnes pochválím celý mančaft, který bojoval až do konce. Teď už se nám bude „dýchat“ lépe a můžeme se v klidu připravit na rozjetou Kaplici.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - L. Michal [-] , M. Rezek [-] , R. Plucar [-] , M. Zavadil [-] , J. Navrátil [-] - O. Podojil [-] (46. O. Šrom [-] ) , T. Maxa [-] , J. Lochman [-] - Z. Šafránek [-] , V. Čapek [-] -

TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , L. Lenk [-] - D. Chovanec [-] (25. L. Picek [-] ) , R. Horelica [-] , T. Kačírek [-] , O. Husa [-] , M. Hanzal [-] - R. Brousek [-] , M. Koktavý [-] -

ŽK: 77. L. Michal - 30. M. Krauskopf .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Marek - ZABILKA Luboš, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Olešnice se ze zimního (a podzimního) spánku probudila do čilosti, což potvrdí i v Klikově.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích