0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blesk Klikov doma nestačil na sousední Suchdol nad Lužnicí


Branky


22

 

Šlágr kola se hrál v sobotu od 13:30 v Klikově. Dorazil sousední Suchdol nad Lužnicí a zápas sliboval pěknou podívanou nejen proto, že se jedná o vzdálené týmy, co se kilometrů týče. Šlo totiž i o zápas sousedů v tabulce a Suchdol by mohl při plném bodovém zisku přeskočit Klikov a usadit se místo něho na druhé příčce.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

 

V prvním poločase derby zápasu začali lépe hosté. Zárubovu šanci ale zneškodnil domácí gólman Wollner. Postupem času se začala hra vyrovnávat a domácí Klikov ukázal, proč se nachází na druhém místě. Nejprve se do velké šance dostal kapitán Maxa, ale nepodařilo se mu překonat hostujícího brankáře Rácika. Chvíli na to šel sám na Rácika domácí útočník Čapek, ale se svou šancí nenaložil dobře a tak svítilo skóre 0:0, které vydrželo do konce poločasu.

 

Zárubův gól byl zároveň vítězný

 

Do druhého poločasu vstoupili hosté opět lépe. Tak jako v poločase prvním se objevil před Wollnerem Záruba, tentokrát se ovšem nemýlil a otevřel skóre na 0:1. Otřesení hráči Blesku se snažili o vyrovnání, ale přišel druhý zářez, kdy Arenberger prostřelil domácího brankáře a zvýšil na 0:2. Klikov nic nevzdával a snažil se o zvrat. Bohužel pro něj zkušený Maxa rozezvonil pouze tyč a ke konci zápasu Mužík v dobré příležitosti netrefil bránu. Souboj otce a syna, v podání trenéra Suchdola Maxy a kapitána domácích Maxy, vyšel lépe pro hostujícího lodivoda. Suchdol tak oplatil Klikovu porážku z podzimní části a posunul se na druhé místo tabulky. V dalším kole zajíždí Klikov na hřiště rezervy divizního Roudného. Suchdol nad Lužnicí se doma chystá na Kaplici, kdy bude chtít uhájit druhou příčku.

 



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - P. Bednář [-] (56. M. Mužík [-] ) , J. Navrátil [-] , O. Podojil [-] , D. Melichar [-] - L. Michal [-] , T. Maxa [-] , J. Lochman [-] , O. Šrom [-] - V. Čapek [-] , A. Novodvorský [-] (67. R. Šerý [-] ) -

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - F. Rácik [-] , T. Záruba [-] - Š. Kubašta [-] , R. Arenberger [-] , P. Špale [-] , J. Heřman [-] , L. Hešík [-] - P. Krejčí [-] , J. Záruba [-] - T. Kamiš [-] (46. K. Trmal [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svoboda Jan - VICAN Miroslav, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Ondřej Husa

Expert: Libor Granec
Tip experta: remíza

Derby prý nezná favorita, remíza by se klidně mohla zrodit.

Tip: výhra hostů

Derby bude velice pěkný a zajímavý zápas a myslím si že Klikov doma ztratí body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích