Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 10:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bavorovicím jaro nevychází. Proti Plané ztratily rychle získaný náskok, hosté předvedli famózní obrat


Branky


32

Domácí celek už do čtvrthodiny vedl o dvě branky a plánskému celku už věřil málokdo. Bavorovice ale poté vypnuly a Balogh ve druhé poločase dokonal obrat, když tak stylově oslavil své narozeniny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bavorovicím minulé zápasy nevyšly podle představ a opustily na podzim pracně vydobytou pozici na čele tabulky. Proti Plané, která taktéž čekala na první jarní výhru, se ale domácí chtěli chytit. A úvod zápasu měli na jedničku. V 8. minutě Nováček vyboxoval střelu do strany k volnému Hurnému, který nijak neváhal a umístil míč do sítě - 1:0. Hosté sice reklamovali ofsajd, ale nebylo jim to nic platné. 

 

Domácí celek předváděl v první půlhodině hry rychlé přechody do útoku a hosté měli se zachytáváním útoků problémy. Už ve 14. minutě, tak podruhé inkasovali. Koranda posadil míč na zadní tyč a Štěpánek dopravil jeho centr do brány - 2:0.

 

Planá se ale nesložila, začala se dostávat do hry a brzy přišla gólová odměna. Míč se po kombinaci dostal na vápně k Řehořovi a jeho levačka poslala střelu nechytatelně o tyč - 2:1. Pro Řehoře šlo o první gól v sezóně!

Hosté otočili

Hostující celek nastoupil do druhé půle odhodlaně, naopak na Bavorovicích bylo znát, že sebevědomí hráčů není po jarních výsledkových fackách úplně stoprocentní. V 52. minutě bylo srovnáno. Píchal z levé strany poslal míč na první tyč, kde se chytře uvolnil Kitzler a skóroval - 2:2.

 

Dalším důležitým momentem zápasu bylo střídání Plané, kdy šel na plac čerstvý Balogh. Ten už po minutě na hřišti postupoval sám na Bočka, nedávnou posilu Bavorovic, ale jeho dloubák brankář vyškrábl. O chvíli později už se ale radoval plánský útočník. Carda vybojoval po dlouhém nákopu míč, následně adresoval přihrávku do náběhu Baloghovi a ten placírkou uklidil míč do sítě - 2:3. Balogh ještě další tutovku zazdil a protože domácí už nic nevymysleli, putovaly body do Plané.



Ohlasy k zápasu



SK Planá
Lubomír Pintér (předseda klubu): "Chtěli jsme bodovat, náš začátek byl ale hrůzostrašný a po dvou gólech jsme byli na ručník. Hřiště bylo ještě horší než náš výkon, na takovém jsme dlouho nehráli. Dostali jsme se do hry krásným Řehyho gólem a pak jsme asi zaslouženě otočili. Kluci bojovali, Bavorovicím se přestalo dařit a trochu se rozklepaly. Domácí měli jednotlivce, kteří nás ohrožovali, ale jako mančaft moc nefungovali. My naopak jako tým působili, to byl hlavní důvod, proč se obrat povedl."



Sestavy


TJ Bavorovice
J. Boček [-] - J. Trnka [-] , F. Řehák [-] , J. Hanousek [-] , D. Rottenborn [-] - M. Blažek [-] , M. Štěpánek [-] , F. Šafránek [-] - P. Babka [-] - M. Hurný [-] , T. Koranda [-]

SK Planá
J. Nováček [-] - M. Beran [-] (82. P. Vobořil [-] ) , O. Hotový [-] , D. Kneys [-] , M. Píchal [-] , T. Pintér [-] - J. Szabó [-] , Z. Lexa [-] (69. L. Balogh [-] ) , T. Řehoř [-] - L. Kitzler [-] (90. M. Svobodný [-] ) , J. Carda [-]

ŽK: 25. O. Hotový , 63. Z. Lexa , 75. T. Řehoř , 79. L. Balogh , 86. J. Carda .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - CRKVA Robert, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Kluci z Plané přejí nám, my přejeme jim. Přál bych jim výhru, ale bude plichta.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích