2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 13:30

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapitán Sekyra rozhodl dvěma góly o výhře Šanova!


Branky


0

Šanov - Nováček soutěže se představil hned v úvodním kole na domácím hřišti proti Čisté. Místní hráči jistě chtěli potvrdit svůj postup a zvítězit, což se jim nakonec povedlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná branka Sekyry

Od úvodních minut byl k vidění zápas, ve kterém bylo na obou stranách dost nepřesností a hrálo se především mezi vápny. Domácí ale byli aktivnější, když hrozili převážně z centrovaných míčů do vápna. Na úvodní branku si příchozí diváci museli počkat až do 41' a přímý kop Aleše Sekyry, který poslal krásnou ranou míč přes zeď a cvaknutím o břevno za záda Kratochvíla - 1:0. Zbytek poločasu si domácí pohlídali a do kabin šli s jednogólovým náskokem.

Na obou stranách se trefili kapitáni

Čistá jistě chtěla utkání otočit a do druhého poločasu vstoupila výborně, neboť se v 51' dočkala vyrovnání po trefě kapitána Romana Votroubka - 1:1. V 60' oslabil hosty Jopa, který obdržel červenou kartu. Vyrovnaný stav držel ještě deset minut před koncem. To ale neplatilo v 81', kdy se do míče opřel Aleš Sekyra a svým druhým zásahem nasměroval domácí za premiérovým vítězstvím - 2:1. Šanov dokázal své vedení udržet a po zápase jistě byl důvod k oslavám.



Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - M. Blecha [-] , O. Wachtel [-] (55. F. Šantora [-] ) , A. Sekyra [-] , M. Malík [-] (88. D. Kotek [-] ) , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] , T. Cafourek [-] , P. Komárek [-] , F. Kratochvíl [-] , S. Hrubý [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - M. Koloc [-] , P. Ouřada [-] (86. A. Votroubek [-] ) , M. Blecha [-] , M. Jopa [-] , P. Souček [-] (56. J. Votroubek [-] ) , J. Kuki [-] , M. Fidler [-] , R. Votroubek [-] , M. Plincner [-] (46. P. Kašpar [-] ) , J. Votroubek [-]

ŽK: 18. T. Cafourek , 32. P. Komárek , 60. F. Šantora . ČK: 60. M. Jopa .
Hráči zápasu: A. Sekyra , T. Volráb - R. Votroubek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - VOLRÁB František (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.