Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Olympie padla ve Hředlích


Branky


0

Hředle - Favorit soutěže přivítal na svém hřišti rakovnický tým. Olympie chtěla ze zápasu urvat alespoň bod, ale čekal jí velmi těžký soupeř. Domácí navíc byli posilnění o Milana Staňka, který byl nakonec rozdílovým hráčem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový poločas

Krátce po úvodním hvizdu se dopustil Havel nedovoleného zákroku na hranici vápna a Hředle měly příležitost volného přímého kopu. Ten zahrával Vodrážka, jehož sražená střela skončila za zády Šímy - 1:0. Raketový vstup do zápasu pro domácí celek. Po dvaceti minutách měli Hředelští další šanci, ale střela Vitnera nemířila mezi tři tyče. Ve 22' nenašel nikoho centr Ogureka, ze kterého Hředle založily protiútok. Dlouhý nákop si zpracoval Staněk, našel Bechnera a ten zakončoval do prázdné branky - 2:0.

 

Ve 27' měla k dispozici i Olympie standartní situaci. Exekutor Havel překvapil Malinovského, který si vybral slabší chvilku a střelu pustil za svá záda - 2:1. Ve 38' ale domácí navýšili své vedení. Dlouhý pas si dobře zpracoval Staněk, obhodil si Ecka a střelou pod břevno rozvlnil síť - 3:1. 41' a další přímý kop a opět Havel, jehož tečovaná střela skončila v síti - 3:2. Krátce před poločasem mohla Olympie vyrovnat, ale střelu Ogureka vyrazil nejprve do břevna Malinovský, poté hledal Rous opět svého spoluhráče, ale ten mířil vysoko nad.

Neproměněná penalta nemusela mrzet

Velká šance byla k vidění hned ve 48' a Cibulkově průniku k hranici vápna, odkud našel Bechnera. Ten ještě posouval na Vodrážku, který skóroval sice do prázdné branky, ale gól nebyl uznán kvůli ofsajdovému postavení. Následně se ke střele dostal Staněk, který trefil Petáka do horní končetiny a pískala se penalta. Tu zahrával Bethel, ale Šíma jeho pokus vyrazil a s následnou dorážkou si také poradil. V 60' se dostal k míči Bechner, uvolnil se a své sólo gólově zakončil - 4:2.

 

V 65' chyboval zkušený Kokšál, který nabídl šanci Hředelským, na jejímž konci byl Staněk, který propálil Šímu - 5:2. Následně minula střela Bechnera těsně šibenici. V 73' utekl hostující obraně Vitner, nahrál Staňkovi, který v rychlosti obešel Šímu. Ten byl u míče později a musel Staňka faulovat, za což uviděl z kapsičky sudího Svobody červenou kartu. Početní nevýhoda ale Olympii nesrazila do kolen. V 78' si vyměnil míč Ogurek se Špimrem a prvně jmenovaný překonal Malinovského - 5:3. Pár minut před koncem mohl navýšit skóre Staněk, ale náhradní brankář Karnafel neměl s jeho střelou problém.

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - vedoucí týmu: "V zápase jsme si vlastními chybami komplikovali situaci. Do stavu 2:0 jsme byli jasně lepší, ale poté přišlo zaváhání našeho gólmana a Olympie snížila. My jsme pak dali gól, ale Olympie opět přišla s rychlou odpovědí. Ve druhém poločase jsme si dovolili dokonce nedat penaltu, čehož jsme nakonec nemuseli naštěstí litovat. Olympie měla šance, bylo nám chvíli ouvej, ale nakonec jsme to zvládli a vyhráli jsme."

Olympie Rakovník
Martin Havel, stoper: "Byla na nás tak trochu vidět únava ze čtvrtečního zápasu s Lišany, ale na to se nevymlouváme. Nevyvarovali jsme se několika hrubých chyb. Rozdílovým hráčem byl Staněk, který Hředlím udělal zápas. Gólově jsme přetahovali, poté dostal Šimi (Petr Šíma pozn. red.) červenou a šli jsme do desíti. Ztrácíme tři body a nadále chceme atakovat první místo. Pro oka fanouška to byl podle mě dobrý zápas."



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - V. Hladký [-] (75. D. Šmíd [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , M. Staněk [-] (86. M. Došek [-] ) , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , M. Cibulka [-] , T. Rendl [-] (82. M. Šerák [-] ) , M. Somol [-]

Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - M. Němec [-] (26. M. Karnafel [-] ) , M. Peták [-] , M. Kokšál [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , S. Rous [-] , J. Ogurek [-] , M. Havel [-] , V. Eck [-] , R. Suchánek [-] (46. J. Číhař [-] )

ŽK: 10. A. Vitner , 17. M. Somol , 35. D. Bechner , 41. M. Cibulka - 12. Z. Špimr , 15. R. Suchánek , 40. M. Havel , 82. M. Peták . ČK: 73. P. Šíma .
Hráči zápasu: M. Somol , M. Staněk - J. Ogurek .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: SVOBODA David - VODRÁŽKA Tomáš, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.