Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Berani nadělili Kroučové šest gólů


Branky


0

Senomaty - Líbivý fotbal, který ne vždy přinese body. To byl případ Senomat, který v tomto zápase ale neplatil. Domácí šli do utkání jako favorit, Kroučová mohla jen překvapit. To se nestalo a tři body zůstaly v Senomatech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kroučová do poločasu snížila vedení Beranů

Na první branku zápasu se čekalo až do 30', kdy se jako první zapsal do listiny střelců domácí Trešl - 1:0. Krátce po něm poslal Senomaty do dvougólového náskoku Havel - 2:0. Kroučová ale herně nezaostávala a odměnou jí byl snižující gól Machovského, který využil chyby v domácí rozehrávce a potrestal ji - 2:1.

 

"První poločas byl docela vyrovnaný, i když jsme byli o něco lepší my. Měli jsme dvougólový náskok, který se ale hostům podařilo zmenšit. Kroučová nepůsobila vůbec špatným dojmem," řekl k prvnímu poločasu senomatský Jaroslav Kodeš.

Senomaty ovládly druhý poločas

Nástup do druhé půle byl v režii Beranů. Kroučovská defenziva odolávala do 60', kdy se trefil Vávra - 3:1. Dobře chytající Tomeš se snažil leč mu síly stačily, ale o minutu později akci po ose Karnold - Vávra - Karnold zabránit nedokázal. Na začátku pohledné akce Karnold vybídl Vávru do ulice, ten potáhl míč, nacentroval přesně do prostor, kde se ocitl nabíhající Karnold a ten hlavou rozvlnil síť - 4:1.

 

I Kroučová se dostala do dvou velkých hlavičkových příležitostí, ale domácí v obou případech podržel Kučaba. V 80' přidaly Senomaty další branku, kterou vstřelil Karnold - 5:1. Definitivní podobu výsledku dal v 86' Mácha a to bylo to poslední, co zápas nabídl - 6:1.

 

"Oproti prvnímu poločasu v tom druhém došla Kroučové síla a my jsme ji jednoznačně přehrávali. I Kroučová se ale dostala do šancí, ale v nich nás podržel brankář Kučaba. Na druhé straně se blýskl i Tomeš, který přes šest inkasovaných branek dalším třem zabránil", shrnul dějství druhé půle Jaroslav Kodeš.

 

Na zápase byla přítomna Bára Sojková, díky které si můžete prohlédnout fotogalerii.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Antonín Polcar: "Je dobře, že nám to doma střílí. 14 gólů za 2 zápasy je hezká bilance, snad se to zlomí i na hřišti soupeře. Výborně nám zachytal brankář, jinak jsme měli po celý zápas převahu a zaslouženě jsme vyhráli."




Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - R. Trešl [-] , T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , V. Kukla [-] , Z. Eichler [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , F. Štědronský [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - F. Machovský [-] , R. Prokop [-] , R. Janek [-] , M. Kiss [-] , J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] , J. Borský [-] (46. M. Vacínek [-] ) , M. Císař [-] , J. Kováčik [-] , V. Blín [-] (46. A. Dekoj [-] )

ŽK: 58. R. Trešl .
Hráči zápasu: O. Kučaba , M. Karnold , T. Pichner - F. Machovský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: TITLBACH Marek - TAJBL Jan (N), ŠKUTHAN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.