2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 10:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnaném zápase se radoval B-tým Zavidova


Branky


0

Zavidov - Těžké utkání, ve kterém se střetl domácí Zavidov proti Senomatům, které šly herně nahoru. I v tomto zápase herní zlepšení potvrdily a nebyly tak jednoduchým soupeřem. Vyrovnaný zápas se ale usmál na domácí, kteří berou všechno body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Do utkání vstoupili lépe hosté, kdy se hned od začátku snažili dostat na dostřel domácí svatyně. Ovšem defenziva fungovala bezchybně. Senomaty měly jen náznaky šancí, se kterými si však obrana i brankář dokázali poradit. Své šance však měli i domácí, kteří však neměli patřičné štěstí a klid v zakončení. Za zmínku stojí asi největší šance prvního poločasu v podání Čecha ml., kterému však zkazil radost hostující hráč. První půle tak skončila bez branek.

Dva slepené góly Zavidova

Druhá půle začala opět náporem hostů, ale opět bez gólového efektu. V 60' však nastala komplikace pro domácí, když ze hřiště musel předčasně odejít Čech ml. z důvodu zranění a poté také Čech st. z pracovních důvodů. Zavidovští to však nevzdali a vyrazili za svým vítězstvím. Nejprve poslal domácí do vedení v 72' Korčák, který doslova dotlačil míč do sítě - 1:0.

 

To nebylo ze strany domácích však vše. Po minutě utekl Korčák po pravé straně a přesným centrem našel na vzdělenější tyči Lukáče, který ve skluzu navýšil vedení domácích - 2:0. Tento gól ale jakoby domácí ukolébal ve hře a nechal hrát hostující tým. Před koncem utkání se v 82' hostům podařilo snížit zásluhou Kodeše, ale na více už se nezmohli - 2:1. Všechny body tak zůstaly v Zavidově.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller (brankář): "Konečně jsme urvali tři body a zcela zaslouženě. Senomaty před sezónou posílily, takže jsme čekali těžký zápas. Ale zvládli jsme ho a jsem za to rád. Všichni z týmu zaslouží pochvalu za přístup a nasazení."

SK Senomaty
Antonín Polcar (záložník): "Podle mě jsme měli celý zápas trochu navrch, i když šance byly na obou stranách. Bod jsme si určitě zasloužili, ale bohužel."



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - - R. Štiller [-] , P. Čech st. [-] (87. M. Vrubel [-] ) , D. Devera [-] - P. Vitner [-] , P. Čech ml. [-] (60. L. Plincner [-] ) - P. Pešek [-] , A. Kraus [-] , T. Korčák [-] , M. Skoupý [-] , B. Lukáč [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , A. Polcar [-] (75. R. Trešl [-] ) , P. Liprt [-] , Z. Eichler [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , F. Štědronský [-]

ŽK: 48. O. Havel .
Hráči zápasu: T. Korčák , M. Skoupý - J. Kodeš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - TITLBACH Marek, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.