Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Želivě se konalo vraždění neviňátek, odnesl to Hořepník


Branky


17. J. Radil , 22. M. Kopecký , 33. L. Radil , 44. M. Kopecký , 52. M. Kopecký , 87. J. Špinar - 27. T. Jelínek (p.)
0

Zcela jasný průběh měl duel v Želivě. Domácí svému soupeři chtěli oplatit jarní vysokou domácí porážku, což se jim povedlo náramně. Hořepník tentokrát do Želiva odcestoval v béčkovém složení bež řady opor, a tak se od samého začátku řešila jen výše skóre. Konečný result 6:1 je pro odevzdané hosty ještě milosrdný.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořepník mohl poslat do vedení Martin Jelínek, pak se již hrálo podle želivských not

Hořepník, jenž přijel do Želiva v notně oslabené sestavě, si vytvořil první velkou šanci zápasu. To když domácí obraně pláchl rychlík Martin Jelínek, sám před Thomaierem však minul zařízení. Domácí odpověděli záhy. Při svých šancích si však také počínali zprvu nepřesně. Po deseti minutách vyrovnaného boje vzali taktovku zápasu pevně do rukou Želivští, kterým se dařilo lehce překonávat hořepnickou obrannou linii. První velké zaváhání hostující defenzívy přišlo v 17. minutě, kdy si na zadní tyči počíhal na centrovaný míč neobsazený Jan Radil, jenž prostřelil Kadlece. Pár minut poté se Želivští radovali podruhé, když se ve vápně dokázal uvolnit Kopecký, na jehož tečovanou střelu neměl hostující gólman šanci zareagovat - 2:0.

 

 

Hosté, kteří směrem dopředu nebyli absolutně nebezpeční, dostali ve 27. minutě od domácího gólmana Thomaiera nečekaný dáreček. Želivskému brankáři totiž z rukou vypadl lehký míč, který uzmul T. Jelínek, jenž byl poté Thomaierem faulován. S nařízenou penaltou si pak sám faulovaný bez problémů poradil. Želivské kiks vlastního brankáře ale dlouho mrzet nemusel. Domácí totiž postupem času začali hrát s čím dál větší chutí a vytvářeli si mnoho zajímavých příležitostí.

 

 

Hořepnické několikrát dokázal podržet brankář Kadlec, jenž se zaskvěl zejména při tvrdé hlavičce Lukáše Radila, kterou konečky prstů vyškrábl na břevno. Domácí špílmachr přesto dokázal gólově udeřit poté, co ho neuhlídal předstoper P. Dlouhý. Zápas, jenž už dávno byl jednostrannou partií, pak orámoval zcela unfér zákrokem na kapitána Petrů jeden z domácích zadáků. V lepším světle se Želivští hráči předvedli o chvilku později, kdy rychlý brejk a následnou přihrávku před bránu s přehledem zakončil Kopecký - 4:1.

Oslabení hosté po přestávce odpor nekladli, želivský brankostroj se ale zadrhl

Po odstoupení zraněného kapitána Petrů museli Hořepničtí odehrát celou druhou půli pouze o deseti, takže to i vzhledem k dosavadnímu průběhu zápasu vypadalo na pořádný debakl. I když s chutí hrající domácí měli hlad po gólech, po přestávce dokázali rozvlnit hostující síť pouze dvakrát. Mohla za to z části zbrklost domácích hráčů při zakončení, ale také pohotové zákroky gólmana Kadlece, jenž Želivské několikrát bravurně vychytal.

 

V 52. minutě však nedokázal zabránit hattricku Kopeckého, jenž si na zadní tyči naběhl na centrovaný míč a Kadlece nekompromisně podstřelil. Za stavu 5:1 domácí několikrát pěknými akcemi dokázali roztleskat želivské publikum. Exhibiční kousek předvedl například M. Němec, jehož klička patičkou udělala z Matějky učedníka. Namlsaný domácí útočník pak ještě po individuální akci rozezněl břevno za Kadlecem.

 

Dění na hřišti se i nadále odbývalo výhradně okolo hořepnické šestnáctky. Chybu stopera Buchty jeden z domácích útočníků gólově nepotrestal, vzápětí Martin Buchta ve vápně evidentně fauloval Špinara, s penaltou ale domácí také pohrdli, když netrefili zařízení. Hořepničtí již toužebně vyhlíželi konec, dřív než nastal, ale museli skousnout ještě jednu hořkou gólovou pilulku. Střelou z deseti metrů se v 87. minutě prosadil střídající Špinar, jenž tak dal výsledku konečnou podobu.

 

AUTOR: TOMÁŠ DLOUHÝ



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hořepník
Tomáš Dlouhý (hráč Hořepníka): Do Želiva jsme přijeli s týmem, který byl na úrovni podprůměrného mančaftu IV. třídy, a tak není divu, že nám kvalitní želivské mužstvo uštědřilo solidní debakl. My jsme většinu zápasu jen přihlíželi, Želivští na hřišti naprosto dominovali. Podobný průběh jsme ovšem očekávali, takže z výsledku nijak zklamáni nejsme. Mrzí nás jen přístup některých našich hráčů, kteří před fotbalem upřednostňují jiné aktivity.



Sestavy


TJ Sokol Želiv
J. Thomaier [-] - M. Němec [-] , J. Radil [-] (58. L. Říha [-] ) , L. Malovec [-] (70. J. Peknik [-] ) , L. Radil [-] , M. Kopecký [-] , R. Dolejš [-] (77. L. Stibůrek [-] ) , V. Šebesta [-] (53. J. Špinar [-] ) , A. Hora [-] , P. Novák [-] , J. Kratochvíl [-] (82. A. Anýž [-] )

TJ Sokol Hořepník
S. Kadlec [-] - V. Mezera [-] , P. Dlouhý [-] , M. Severa [-] , M. Buchta [-] , T. Jelínek [-] , O. Petrů [-] , M. Jelínek [-] , P. Zíka [-] , F. Matějka [-] , L. Zelenka [-]

ŽK: 38. V. Šebesta .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - KRPÁLEK Michal (N), JELÍNEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.