1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po třetí Horní Cerekvi sestupem ohrožený Plačkov vyškolil i druhý Pacov


Branky


12

Stejně jako při úterním zápase, který se odehrál rovněž v Plačkově, tak i nyní mělo jít podle papírových předpokladů o jednoznačný zápas ve prospěch hostů. Domácí Sokolíci se ale i nyní vzepřeli, Pacovu až na pár šancí v prvním poločase nic nedovolili, naopak sami skórovali a po zbytek zápasu si tedy mohli dovolit zazdít i několik ložených šancí, které by však gólem končit měli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více šancí ve prospěch domácích přineslo i první a zároveň jediný gól zápasu

Utkání v Plačkově začalo opatrně z obou stran, hra se příliš netvořila, naopak se kupily z obou stran nepřesnosti ve středu hřiště. Iniciativy se po chvíli oťukávání ujali domácí, kteří byli odměněni gólem. Přesný centr ze strany našel mezi zkoprnělou obranou v malém vápně hlavu Jiřího Kalivody a ten míč umstil za záda brankaře Lapáčka. Následující okamžiky patřili Pacovu, který začínal využívat hlavně nakopávaných míčů za obranu, dva z nich vyústili v samostatné nájezdy na domácího brankaře, který si s oběma pokusy poradil. Velkou šanci měli následně znovu domácí hráči Plačkova, jenže Jan Brůna se zakončení do odkryté brány zalekl a po chvíli váhání nastřelil dorážejícího pacovského brankaře. Před vápnem soupeře hrozili Plačkovští i nadále, jenže špatná koncovka druhý gól neumožnila. Hřiště oba dva týmy opouštěly po úvodním poločase za jednogólového vedení Plačkova.

Spolehlivá defenziva Plačkova už soupeři naději na zvrat nedala

Zatímco v prvním poločase si hostující Pacov ještě byl schopen pár šancí vytvořit, v tom druhém byla ofenziva Slavoje zcela bezzubá. Ve chvíli kdy odstoupil hlavní tahoun útoku Martin Kostroun, tak bylo vamalováno definitivně. Jen vlastní chyby připravovaly domácí tým o navýšení vedení a prapodivná rozhodnutí rozhodčího zápasu taky nijak zvlášť nepomáhala. Vrcholem byla neodpískaná penalta ve prospěch domácích, kdy se sudí Matouš zapomněl u rohového praporku a o faulu tak nemohl ani vědět, což vzbudilo vlnu emocí. I následující okamžiky patřily Plačkovu, jenže ani jedna z mnoha šancí se neujala, ať už míč skončil v rukavicích Lapáčka, nebo zamířil zcela mimo bránu. K závěrečnému tlaku se dostali hosté, jenže ten v žádnou přímou střelu nevyústil. Pacov se tak domů vrací s prázdnou a po zápase Jiřic v Čejově navíc může přijít i o druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Že z posledních dvou zápasů vytěžíme ze zatím ne zrovna vydařeného jara plný počet bodů, o tom se nám ani nesnilo. Jak Horní Cerekev, tak i Pacov, což jsou bezpochyby daleko fotbalovější týmy než my, se na našem hřišti trápily a žádnou očekávanou převahu si nebyly schopné vytvořit. Tentokrát jsme my i přes řadu nepřesností zápasu dominovali a kdyby utkání skončilo s třígólovým rozdílem v náš prospěch, nikdo by nemohl říct ani půl slova. Bohužel nás stále po celou sezónu trápí koncovka, která je v našem podání až neuvěřitelně zbrklá a křečovitá a ani tenhle zápas nebyl výjimkou. Nyní se musíme koncentroval na důležitý zápas v Budíkově, který bude navzdory umístění týmů daleko složitější, než tyhle dva.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - R. Tesař [-] , J. Brůna [-] (46. R. Zemek [-] ) , F. Dobrovič [-] (78. F. Mottl [-] ) , T. Dobrovič [-] , J. Kalivoda [-] , K. Vaňous [-] , J. Kašpar [-] , L. Jančička [-] , Z. Štěpán [-] , M. Němec [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Lapáček [-] - O. Bártů [-] (58. T. Kuran [-] ) , J. Vlach [-] , J. Kuran [-] , M. Kostroun [-] (58. M. Čech [-] ) , J. Přibyl [-] , J. Zabloudil [-] , R. Vítamvás [-] , P. Miskai [-] , J. Rathouský [-] , O. Svoboda [-]

ŽK: 68. F. Dobrovič , 69. T. Dobrovič - 77. J. Kuran .
Hráči zápasu: F. Dobrovič - J. Lapáček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MATOUŠ Jakub - VAŠÁK Petr (N), PAVELEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Havel
Tip experta: výhra hostů

Záleží také na tom , v jakém složení Pacov do Plačkova dorazí, ale domnívám se, že v tomto utkání vyhrají hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů