J. Havel 17.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herní převaha domácích ke tříbodovému zisku nevedla


Branky


0

Střetnutí dvou týmů, které se po odehraných čtyřech kolech doposud pohybovaly v horní polovině tabulky předpovídalo zajímavou zápletku. Ta se i divákům dostala, nejspíš ale jinak, než si představovali. Svou evidentní herní i střeleckou převahu hráči Horní Cerekve nedokázali přetavit ve více, než pouze jeden gól a tak bylo nakonec rozhodnuto o dělbě bodů, která vyhovuje spíše Žirovnickému "béčku".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly odšpuntovaly zajímavou podívanou

Domácí hráči SK Horní Cerekev nastupovali s cílem napravit výsledkově nepovedený zápas v Kamenici nad Lipou, kde trochu překvapivě prohráli. Zato hosté od prvních minut dávali najevo svoji taktiku - vše podřídit defenzivě a v okamžiku zisku balónu využít možnosti k brejku. Po čtvrthodině domácí převahy dostali hosté dárek v podobě zbytečného faulu před cerekvickou šestnáctkou. K exekuci se připravil Ondřej Doležal a precizním obstřelem zdi poslal FC Slavoj do vedení. Další vývoj ukázal, že šlo o první a poslední vážné ohrožení domácí branky. Když o pár minut později vyrovnal Jakub Havel, kdy šikovným náběhem uklidil míč do brány, vypadalo to, že v cestě za vítězstvím domácí Horní Cerekve nebude nic stát. O možnost otočit výsledek na svoji stranu se ale domácí buď sami připravovali špatným řešením útočných situací, nebo je reflexními zákroky vychytal gólman Vojtěch Kolář.

Vojtěch Kolář a již notorická neproduktivita domácích dalším gólům zabránili

Druhá půle byla ve znamení házenkářského obléhání hostující šestnáctky, kde bylo seřazeno v obranném šiku často i osm hráčů FC Slavoje, což nedávalo domácím mnoho prostoru k finální přihrávce. Čas běžel a cerekvičtí nepřicházeli s nějakou geniální přihrávkou či momentem překvapení. Obrovskou šanci si domácí nechali na poslední vteřiny zápasu. V závěrečném tlaku se před Kolářem semlela nefalšovaná „trma vrma“, ale ani natřikrát nedokázali dostat míč za brankovou čáru. Útočné trápení SK Horní Cerekve tak nadále pokračuje, přesto pro ně žádný velký propad tabulkou prozatím nepředstavuje.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jakub Havel (hráč SK Horní Cerekev): Zápas probíhal za naší stálé převahy, ale bohužel, stejně jako v minulých zápasech, jsme vyhořeli v koncovce. Žirovnice odvedla v defenzívě obětavý výkon, a tak si bod zasloužila.

FC Slavoj Žirovnice B
Jan Metlička (hráč FC Slavoj Žirovnice "B"): Přijeli jsme do Horní Cerekve s defenzivní taktikou a cílem odvézt si s sebou domů bod. To se nám nakonec podařilo, takže panuje spokojenost. Podržel nás hlavně náš gólman Vojtěch Kolář.



Sestavy


SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - L. Loukota [-] , P. Biskup [-] (71. Z. Dařílek [-] ) - M. Brada [-] , J. Havel [-] , Š. Filsoch [-] (61. P. Chadim [-] ) - J. Serbus [-] , T. Podařil [-] , J. Koten [-] (83. O. Musil [-] ) - M. Šimák [-] , M. Kůta [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - P. Doležal [-] , R. Hřib [-] - O. Doležal [-] , T. Severa [-] , M. Rušil [-] - R. Bártů [-] (70. L. Severa [-] ) - J. Mach [-] , J. Metlička [-] , M. Hřebecký [-] , A. Svoboda [-]

ŽK: 41. J. Havel , 44. L. Loukota - 80. P. Doležal , 85. O. Doležal , 89. R. Hřib .
Hráči zápasu: M. Kůta - V. Kolář .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jakub - OŠANEC Jan (N), KOPEJTKO Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.