FOTO: Souboj nováčků okresu ovládla hostující Peč


Branky


0

Po nevydařeném zápase v Hobzí hráči Peče zajžděli do Buku, kde chtěli nepodařený výkon z druhého kola odčinit. Od prvních minut bylo znát, že proti sobě nastupují týmy, které chtějí hrát fotbal, navíc na výborně připraveném hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu trefil Novák

Oba týmy se prezentovaly kombinačním fotbalem, nicméně obrany byly pozorné a vyložené šance k vidění do dvacáté minuty nebyly. Poté dvakrát v rychlém sledu zahrozil ze standardní situace Buk a jeho hráči v obou případech orazítkovali břevno. V těchto chvílích při Peči stála pověstná paní štěstěna. Navíc netrvalo dlouho a právě hosté šli do vedení. Padesátimetrový pas Josefa Nováka, na svého bratra, mladší Jiří Novák zužitkoval na výbornou a otevřel skóre. Po vstřelené brance se hosté dostali do herní pohody, měli mírnou převahu a Míra Urbánku mohl dokonce zvýšit na 2:0, bohužel samostaný únik neproměnil a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Hosté potvrdili převahu a s přehledem vyhráli

Do druhé půle šli hráči Peč s vědomím, že musí zachytit začátek zápasu a hlavně se vyvarovat standardních situací, ze kterých hrozil především obrovitý kapitán Schmirler. Začátek druhé části byl pro hosty ovšem snový, Jirka Novák zatáhl balón, našel Míroslava Urbánka, který se tentokrát již nemýlil a hlavou vstřelil důležitý gól na 2:0. Netrvalo dlouho a pro domácí bylo ještě hůře. Balón, který propadl za obranu si našel Josef Novák a samostatný únik z poloviny hřiště proměnil s přehledem podél brankáře. Hráči Buku byli jak opaření, hru zjednodušili, ale dlouhé balóny sbírala kompaktní obrana v čele se Zamazalem a navrátilcem do sestavy Lojkou. Ve zbytku zápasu už si ani jeden z týmů nevytvořil výraznější převahu. V samotném závěru potrestal hrubku domácího obránce Josef Novák a stanovil konečné skóre na 4:0.



Ohlasy k zápasu



FC Peč
Novák (trenér): Na zápas jsme se těšili a chtěli jsme odčinit zápas v Hobzí. Což se nám povedlo a já jsem za to moc rád. Obranná čtyřka dneska fungovala skvěle, všichni si zaslouží velkou pochvalu a věřím, že na tento výkon navážeme i v dalších zápasech. Tohle byl přesně ten zápas, o kterém jsem s povzdechem mluvil minulý týden a kvůli kterým fotbal vlastně hrajeme. Sympatický soupeř, který chce hrát fotbal, perfektně připravené hřiště. Tímto bych Buku chtěl popřát hodně štěstí do dalších zápasů.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: FILO Zdeněk - ŠŤASTNÝ Jiří, NOVÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.