2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna vydřela výhru nad Ledenicemi a předskočila je v tabulce


Branky


0

 

Nováček si v soutěži vede dobře, o body už obral několik favorizovaných týmů a lebedí si na šestém místě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nepřinesl mnoho příležitostí

 

Mužstvo Slavoje vstoupilo do zápasu sebevědomě a v celkem vyrovnané partii si vytvořilo v prvním poločase několik brankových příležitostí. S těmi si poradil výborný brankář Schwarz. Když už ho hosté dokázali překonat, ukázal, jak dobře má ve Zlaté Koruně postavenou branku, protože střela hostujícího útočníka skončila na tyči. Domácí se jen těžko prosazovali přes dobře organizovanou obranu Ledenic a do žádné vyložené šance se nedostali.

 

Rychtář poslal domácí do dvoubrankového vedení, stačila mu na to chvilka

 

Druhý poločas začal z obou stran opatrně, s postupem času ale začínali přebírat otěže do svých rukou domácí. Zápas se rozhodl prakticky v 71. minutě. Ale nepředbíhejme. Běžela 70. minuta, kdy po pěkné akci překonal hostujícího brankáře Svobodu Rychtář1:0. V 71. minutě bylo pro Slavoj vymalováno. Jejich doposud pevná obrana vyrobila kiks, který znovu potrestal kanonýr Rychtář2:0. To byla pro hosty dostatečná facka, po které se zvednout nedokázali. Zlatá Koruna mohla náskok navýšit, ale své šance nevyužila. V anglickém týdnu se Zlatá Koruna utká doma s rezervou divizního Roudného. Ledenice doma přivítají lídra soutěže z Klikova.  

 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (manažer týmu): Mužstvo Ledenic působilo sebevědomě, hrálo ze zabezpečené obrany a nám se těžko dostávalo do šancí. Naopak hosté měli šance, ale buďto je pochytal brankář Schwarz nebo skončila střela na tyči. Ve druhém poločase jsme dvěma slepenými góly kanonýra Rychtáře, během minutky, urvali vítězství na svou stranu. Hosté se již na zvrat nezmohli a my jsme mohli naopak náš náskok ještě navýšit, ale naše šance již zůstaly nevyužity. Pochvalu za odvedený výkon zaslouží celý mančaft, hráče utkání bych zvolil Vláďu Rychtáře, který svými zásahy rozhodl utkání a odvedl i výbornou práci směrem dozadu.




Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - - M. Štěpánek [-] , D. Fuciman [-] (60. D. Steinocher [-] ) - M. Homer [-] (90. O. Janota [-] ) , V. Rychtář [-] - P. Zayml [-] , J. Dušek [-] , J. Lacko [-] , D. Steinocher [-] , J. Tybitancl [-] , V. Ohnsorg [-]

TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - P. Vajgel [-] , L. Winkler [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , M. Volf [-] , L. Labaj [-] (78. K. Havelka [-] ) , A. Stránský [-]

ŽK: 40. M. Štěpánek , 60. D. Fuciman - 39. L. Winkler , 40. T. Hrubý , 43. P. Vajgel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ondřej Adam - VANÝSEK Vladislav, VELECHOVSKÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.