0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 10:15

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko doma opět nevyhrálo, zápas s Čimelicemi branku nepřinesl


Branky


0

Táborský B tým ani ve třetím zápase na Soukeníku nezvítězil. V duelu s Čimelicemi se diváci branek nedočkali a tak zápas skončil remízou 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek, pro zraněného Říhu přijela sanita

V 6. kole KP zavítalo mužstvo Čimelic na hřiště Táborska "B" na Soukeníku. Již ve 3. minutě se dostal do výborné šance Nosek, ale jeho střela levačkou mířila vedle domácí branky.
V 10. minutě se na druhé straně dostal do dobré příležitosti domácí Bong, ale i jeho pokus skončil vedle čimelické branky. V dalším průběhu utkání se útoky střídali na obou stranách. Ale ani pokus Zelenky a Řezáče neskončil v síti. Ve 26. minutě se dostal do gólové šance domácí Kostka, ale Slavík byl proti. O minutu později Slavík opět čaroval a vychytal brankovou příležitost Peterky. Ve 39. minutě se čimelickým zranil Říha a musela pro něho přijet ZS. Při nezaviněném souboji o míč si zranil kotník na levé noze. Zbytek prvního poločasu se pak dohrál bez větších šancí.

Ani druhá půle branky nepřinesla

Druhý poločas začali domácí náporem, ale Slavík v brance kouzlil. V 52. minutě chytil gólovou šance domácícho Mischnika. V 55. minutě utekl Rambous po pravé straně, nacentroval
na Zelenku, ale jeho hlavička mířila vedle domácí branky. V 60. minutě z velké dálky vystřelil Listopad, jeho pokus domácí brankář vyrazil před sebe přímo na kopačky Suchana, ale jeho pokus skončil na břevně domácí branky. V 62. minutě zahrával Listopad přímý kop ze 30 metrů a jeho prudkou střelu domácí brankář Zadražil konečky prstů srazil na rohový kop. V 66. minutě pak musel domácí brankář likvidovat střelu Zelenky. Čimeličtí stále získavali v této fázi utkání mírnou převahu, ale bez výsledku. V samotném závěru se dostal do obrovské příležitost Rambous, ale protlačit míč do sítě se mu nepodařilo a tak utkání skončilo bez branek. Zdá se, že čimeličtí budou muset vyhlásit konkurz na střelce.

 

FC MAS Táborsko "B" - SK SIKO Čimelice : 0 : 0

Rozhodčí: Lovětínský - Herzog,Vican
DFA: Hanzal
ŽK: 2:3   Škarda,Kopřiva - Řezáč,Viták,Suchan
Diváci: 85

Táborsko: Zadražil - Bouchal,Bong Won Che(83.Mareš),Mácha,Větrovský-Vozihnoj(80.Drs),Škarda,Peterka,Kopřiva(70.Kubín)-Mischnik,Kostka
                                       Trenér: Martin Štica

Čimelice: Slavík - Řezáč,Němec,Listopad,Viták-Zelenka,Káš,Říha(39.Rambous),Nosek(90.Hadáček)-Hegenbart,Suchan(88.Klimeš)
                                  Trenér: Tomáš Smrčina

 

Autor: Josef Ťupa



Ohlasy k zápasu



SK SIKO Čimelice
Václav Hegenbart (hráč): "Sehráli jsme s mladíky z Táborska pěkný zápas. Jediné co chybělo byli góly. Šance byli na obou stranách a ne malé. Kdyby to skončilo 4:4, nikdo by se nemohl divit. Domácí byli lepší první poločas, my druhý. Pro nás cenná remíza se silným soupeřem."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
A. Zadražil [-] - R. Mischnik [-] , J. Kopřiva [-] (70. J. Kubín [-] ) , M. Bouchal [-] , M. Mácha [-] , J. Peterka [-] , V. Kostka [-] , W. Bong [-] (83. M. Mareš [-] ) , J. Škarda [-] , T. Větrovský [-] , L. Vozihnoj [-] (80. M. Drs [-] )

SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - P. Listopad [-] , V. Hegenbart [-] , M. Suchan [-] (88. J. Klimeš [-] ) , K. Řezáč [-] , V. Nosek [-] (90. P. Hadáček [-] ) , M. Káš [-] , T. Zelenka [-] , J. Viták [-] , M. Němec [-] , Š. Říha [-] (39. T. Rambous [-] )

ŽK: 45. W. Bong , 62. J. Škarda - 69. M. Suchan , 72. K. Řezáč , 77. J. Viták .
Hráči zápasu: A. Zadražil .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HERZOG Radek, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.