2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:00

12.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Studenský kanonýr Dvořák řídil výhru svého týmu


Branky


0

V posledním podzimním kole a v posledním zápase na studenském nerovném hřišti přivítali tým Staré Hlíny. V případě výhry by si zajistili první místo po podzimní části. Jednalo se jednoznačně o šlágr kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dominovali, ale dokázali vstřelit jen jednu branku

Od začástku domácí na těžkém terénu, což hosté nezapomínali neustále připomínat, hráli velmi aktivně. Celoplošně hráče Hlíny napadali okamžitě po ztrátě balónu, což hostům dělalo velké problémy. Hned ve 3. minutě centroval Maška na Šimánka, který v těžké pozici ve vzduchu zamířil pouze do golmana Chalupského. V 10. minutě se už měnilo skóre, kdy se za vápnem uvolnil útočník Libor Dvořák a přesnou střelou poslal domácí do vedení - 1:0. Ve 12. minutě se do odraženého balónu za vápnem opřel Pelej, krásná střela skončila na břevně. Hosté nestíhali a prakticky se nedostávali na domácí půlku. Za dalších pět minut centroval Šára po zemi pod sebe, osamocený Šimánek těsně minul. Celou první půli byli studenští jasně lepší, hosté vystřelili pouze dvakrát na bránu z velké vzdálenosti. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením Studené.

Autor: Petr Adamec

Zápas začal lépe pro domácí, kteří hosty zmáčkli na jejich polovinu. Studenští hráli velmi agresivně, což dělalo hostům značné problémy. Stará Hlína se nemohla prakticky dostat do hry, a tak šli domácí zaslouženě v 10. minutě do vedení. Studená nadále okamžitě napadala hostující rozehrávku a vytvářela si tlak a gólové šance. Jednou nastřelili domácí břevno a dvakrát pálili z dobré pozice vedle. Hosté se během prvního dějiství nezmohli prakticky k žádnému velkému ohrožení domácí svatyně. Největší pološanci hostů měl V. Hadač, který se po uvolnění snažil z dálky přehodit domácího brankáře, ale míč mu poslal pouze do náruče. Tak šli domácí do kabin se zaslouženým vedením.

Autor: Milan Kropik

Studená přidala branku a výsledek si pohlídala

Do druhé půle nastoupili lépe hosté, byli fotbalovější, nadále se ale nedostávali k žádné šanci. V 54. minutě z platonického tlaku hostů vyrazil do brejku Libor Dvořák, udělal kličku i golmanovi a zvýšil na 2:0. Nadále se hrál velmi pohledný zápas, hosté velmi dobře v druhé půli kombinovali, jejich snaha ale končila před vápnem a domácí začali podnikat velmi nebezpečné brejky. V 66. minutě se krásně uvolnil Šimánek a tvrdě pálil, bohužel doprostřed brány, kde byl pozorný golman hostů. Další šanci neproměnil Maška, v 72. minutě Dvořák z otočky ze dvou metrů minul branku, v 76. minutě Makovička hlavičkou mířil pouze do břevna, odražený balón zpracovával Maška metr od brankové čáry, nakonec z halfvoleje neuvěřitelně překopl bránu. V 86. minutě šel ještě Dvořák z půlky úplně sám na golmana, hosté už zůstali stát na půlce, klička golmanovi se však nepovedla a golman velkou šanci zlikvidoval. Zápas domácí tedy zaslouženě vyhráli, mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Hosté si za celý zápas nevytvořili jedinou vážnější šanci. 

Autor: Petr Adamec

Do druhého poločasu vstoupili lépe naopak hosté, kteří zvýšili důraz a zlepšili kombinaci, ale jejich snaha končila na velmi pozorné obraně domácích. Studená hrála jednoduše a nakopávanými míči hledala svého jednoznačně nejlepšího hráče Dvořáka. V 54. minutě zahrávala Stará Hlína rohový kop, ze kterého se dostal po chybě v rozehrávce ke kontru Dvořák a svůj nájezd proměnil. Hosté se nadále snažili na těžkém terénu kombinovat, byli ve hře i lepším a fotbalovějším týmem, ale k žádným šancím to nevedlo. Naopak Studená se dostávala do velmi nebezpeřných brejků a především Dvořák velmi zatápěl. Domácí spálili ještě tak tři velké šance k navýšení skóre. A jelikož se hosté nemohli probít skrze studenskou obranu, skončil šlágr kola zcela zaslouženou výhrou domácích.

Autor: Milan Kropik

 

Statistiky zápasu:

Střely na bránu - 15:4

Střely mimo - 9:6

Rohy - 5:3

ŽK - 0:2



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Myslím, že fotbalově tady byl dnes nejlepší mančaft, posily jako Mašek, Vonka, Novák a Chalupský musí být znát. Proto jsem rád, že náš mladý tým dokázal hráče Hlíny přehrát, hosté ač dobře kombinovali neměli vážnější šanci na vstřelení gólu. My jsme mohli přidat klidně další tři góly, což by ale bylo vůči soupeři kruté. I když musím říct, že mě mrzí neustále řeči hostů o našem nerovném hřišti. Ano, hřiště není dobré a my to víme, proto již druhým rokem X lidí usiluje o to, abychom mohli udělat rekonstrukci. A jsem pyšnej, že se to konečně povedlo a toto byl poslední zápas na tomto hřišti. Možná by to chtělo trochu rozumu a pokory. Doufám, že rozum zvítězí i na STK a nebudeme hnáni ještě k jednomu zápasu v druhé polovině listopadu.

FK Stará Hlína
Milan Kropik: Ve Studené se hrál na těžkém terénu poměrně pohledný fotbal. První poločas jasně dominovali domácí, druhé dějství jsme odehráli lépe a vytvořili si tlak, ale naše finální fáze byla špatná. Je znát, že nemáme v týmu klasického útočníka typu domácího Dvořáka. Na těchto postech nastupují většinou záložníci nebo hrající brankář Rychlý. Domácí vyhráli zaslouženě, když v 2. poločase mohli ještě skóre navýšit. Je třeba, abychom zvládli zítřejší dohrávku ve St. Hobzí a pak v pátek druhou dohrávku v Halámkách a pokusit se přezimovat na 2. místě v těsném závěsu za Studenou. Jako asi všechny týmy doufáme, že jarní předehrávka byl jen žert od fotbalového vedení.



Sestavy


FK Studená
K. Duchoň [-] - M. Bartoň [-] (89. J. Krizan [-] ) , L. Makovička [-] , M. Šimánek [-] , T. Přibyl [-] - J. Šára [-] (87. K. Reidl [-] ) , P. Maška [-] (82. P. Šimek [-] ) , J. Šimánek [-] , M. Pelej [-] - K. Mitas [-] , L. Dvořák [-] (90. D. Krasnovský [-] ) -

FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - D. Novák [-] , P. Hadač [-] , P. Makovička [-] , M. Šauer [-] - R. Chmátal [-] , J. Mašek [-] , M. Vonka [-] , P. Šauer [-] - P. Rychlý [-] , V. Hadač [-] -

ŽK: 25. P. Hadač , 75. P. Makovička .
Hráči zápasu: L. Makovička , L. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACHÁČEK David - MACHÁČEK Patrik, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.