0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

11.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Velenice vyloupily Starou Hlínu


Branky


0

V sobotu 4.11. starohlínští přivítali na domácím hřišti v rámci 11. kola OP JH České Velenice, které se nacházeli před tímto zápasem na 4. místě pouhé dva body za námi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Bittengl

Zápas začal v dobrém tempu a hned od úvodních minut si domácí vytvořili herní převahu. Poprvé dala Stará Hlína o sobě vědět již v 9. minutě, když ránu Rychlého vyrazil hostující brankář na roh. Ve 20. minutě mohli jít domácí do vedení. Do šestnáctky si naběhl Jičínský, ale vyběhnutého brankáře ve vyložené šanci neprostřelil. Následnou dorážku poslal Vonka mimo tyče Velenické branky. Ve 24. minutě se po samostatném ůniku dostal do další gólové šance Vonka, ale nedokázal překonat hostujícího brankáře. Ve 26. minutě si domácí Stará Hlína vypracovala další tutovou šanci, když Kadlec si tváří v tvář vylámal zuby opět na velenickém brankářovi Marouškovi, který míč vyrazil mimo branku. Z následného rohu se dostal k hlavičce Rychlý, ale ke smůle domácích jen těsně minul branku. Jak to tak ve fotbale bývá, když nedáš dostaneš. Ve 29. minutě, po pěkné akci a první vážnější situaci před domácí brankou, šli České Velenice do vedení, díky brance Jaroslava Bittengla. Tato branka domácí zaskočila a iniciativu převzali hosté. Ve 38. minutě si vypracovali hostující hráči gólovou příležitost, kterou však včasným vyběhnutím zmařil domácí brankář Chalupský. Do konce poločasu drželi hosté těsné vedení a šli do kabin s náskokem o jednu branku. 

Druhý poločas branku nepřinesl, hosté berou všechny body

Do druhé půle vstoupili lépe České Velenice a ve 48. minutě podržel svůj tým opět Chalupský. V 51. minutě nezužitkovali veleničtí slibnou příležitost a s následného protiútoku mohl vyrovnat Chmátal, ale jeho střelu stačil hostující brankář vytěsnit. Tato šance domácí opět nabudila a vytvořili si výraznou převahu. V 63. minutě zahrával Mašek trestný kop, ale jeho rána jen těsně minula cíl. V 66. minutě se proháčkoval do samostatného ůniku M. Pfeifer, ale jeho zakončení skončilo na tyči. Míč se odrazil k úplně volnému Jičínskýmu, ale ten ve stoprocentní šanci zaváhal a nastřelil balón pouze do boční sítě. Postupem času se České Velenice zatáhli téměř ve všech hráčích na vlastní šestnáctku a odolávali domácí převaze. Stará Hlína ve snaze alespoň vyrovnat hrála vzadu vabang a tím se otvírala okénka pro hostující brejky. V 84. minutě mohli hosté z jednoho takového kontru rozhodnout, ale nepohlídali si ofsajdové postavení. Domácí se snažili až do samého konce, ale hostující hráči svým obětavým výkonem výsledek udrželi a získali tak všechny body.

Autor: Jan Hrubý



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V sobotu se hrálo ve Staré Hlíně pohledné utkání, které odpovídalo úrovni předních týmů tabulky. Oproti minulým zápasům se nám vůbec nedařilo v koncovce a zahodili jsme spoustu gólových příležitostí. Výborný výkon předvedl velenický brankář, který našim střelcům otrávil sobotu. Je třeba se rychle z této prohry oklepat a mobilizovat síly na příští víkend, kde nás v sobotu čeká utkání ve Studené a hned v neděli dohrávka ve Starém Hobzí.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Na jaře jsme ve Hlíně vyhráli 5:0, ale teď na podzim se jim daří, tak jsme očekávali vyrovnaný souboj s pohledným fotbalem. Chtěli jsme vyhrát a tím udržet kontakt s čelem tabulky. To se také naplnilo. Domácí byli první půl hodiny utkání o něco lepším týmem. Lépe kombinovali a nekazili přihrávky. Z jejich strany byla cítit zkušenost, z naší lepší pohyb, ale také řada nepřesností. Hlína měla dvě tutové šance, které zneškodnil výborně chytající Bohouš Maroušek. Ve 30. minutě jsme se po akci na tři doteky před vápnem soupeře dostali Bittenglem do vedení a jak se ukázalo na konci utkání, tak to byla i branka vítězná. Poté jsme převzali iniciativu a do konce poločasu jsme měli více ze hry my. Sám na brankáře šel Kopecký, který ho ale nepřekonal. Začátek druhé půle byl v naší režii, ale to nás jaksi ukolébalo a když jsme si mysleli, že domácím dochází síly, tak opak byl pravdou. Zmobilizovali všechny síly a šli za vyrovnáním. Přišly jejich další šance, ale proti byl výborný Maroušek v naší bráně. Tím se vytvářel prostor i pro naše brejky, které přišly, ale když jsme branku dali, tak jsme si nedokázali pohlídat ofsajdovou pozici a nebo jsme selhali v koncovce před prázdnou bránou. Hrálo se pěkné a vyrovnané utkání, kde rozhodlo, že my jsme branku dali a v bráně nás podržel mladík Maroušek.



Sestavy


FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - P. Makovička [-] , M. Šauer [-] , S. Kadlec [-] (46. V. Marek [-] ) , R. Jičínský [-] , J. Šimkovský [-] - P. Šauer [-] , R. Chmátal [-] , V. Hadač [-] , M. Vonka [-] - P. Rychlý [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - J. Mikl [-] (60. P. Arvaj [-] ) , P. Arvaj [-] (83. J. Vetrák [-] ) , T. Kopecký [-] , Z. Zlamšídlo [-] (77. R. Schmidt [-] ) , V. Samec [-] , J. Bittengl [-] (86. M. Varšányi [-] ) , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-] , P. Zemánek [-] , O. Haumer [-]

ŽK: 30. M. Šauer , 56. P. Makovička - 63. J. Bittengl , 72. V. Samec , 83. F. Dvořák .
Hráči zápasu: B. Maroušek , V. Samec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BICEK Roman - KOUDELKA Jiří, KABELE Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.