Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Buk potvrdil formu a poradil si se Strmilovem


Branky


0

Nováček soutěže AC Buk dokonale zaskočil domácí Jiskru Strmilov a díky skvělé druhé půli může slavit zisk cenného skalpu. Hosté se díky výhře dostali na druhé místo a zle dotírají na vedoucí Studenou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Jan Kubíček (hráč): Za větrného počasí se hrál vcelku svižný fotbal, ovšem bez šancí na obou stranách. Když už některý z týmu zahrozil, tak většinou po standardních situacích. Nám se jednu takovou podařilo proměnit v gól, když se po rohu trefil hlavou Nečeda. Druhý poločas byl z naší strany katastrofální. Soupeř nás zatlačil a během pár minut otočil skóre ve svůj prospěch. My jsme se z toho už nedokázali oklepat a tak mohli hráči Buku přidat ještě další branky. Nutno říct, že všechny branky padly po našich individuálních chybách. Nebyli jsme herně horší, ale soupeř byl po celý zápas důraznější a rychlejší na balonu a tak si po zásluze odvezl všechny body.




Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - P. Šuba [-] , J. Dvořák [-] (83. T. Holec [-] ) , M. Lehejček [-] - J. Hanzal [-] (85. M. Přibyl [-] ) , D. Hanzal [-] , J. Kubíček [-] , Z. Popelka [-] , M. Novák [-] - O. Nečeda [-] , F. Procházka [-] (62. K. Urbánek [-] )

AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , L. Moravec [-] - M. Razima [-] (72. M. Kučera [-] ) , J. Kocourek [-] (89. J. Koranda [-] ) , O. Jasanský [-] , J. Jaroš [-] - O. Schmirler [-] - P. Lexa [-] (46. L. Moták [-] ) , M. Šenkýř [-] , P. Jon [-]

ŽK: 14. F. Procházka - 33. M. Šenkýř .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - MAŇHAL ING. Jan, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.