P. Eliáš 90. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:00

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína vyloupila Chlum


Branky


90. P. Eliáš (p.) - 75. J. Mašek , 82. M. Vonka
0

V sobotu 23. září starohlínští zavítali do Chlumu u Třeboně, kde chtěli navázat na předchozí vítězství z minulého kola a naplno bodovat. Domácí se tentokráte sešli, takže je nečekalo jednoduché utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Zápas začal již v 10:00 dopoledne a hrál se poměrně slušný zápas. Domácí měli v prvním poločase více balón na svých kopačkách a vytvořili si územní převahu. Chlum si vypracoval jednu velkou šanci, když přehození domácího Hájka přes vyběhnutého brankáře Rychlého skončilo těsně vedle branky. Hostující Staré Hlíně chyběla v koncové fázi přesnost, a tak si vypracovala pouze jednu gólovou střelu Petra Šauera, tu však domácí obránce ještě před brankovou čárou odhlavičkoval. První poločas tak branku nepřinesl a oba týmy odcházeli do kabin za stavu 0:0.

Šťastnějším týmem byli hosté

Ve druhém dějstvý hosté zvýšili tempo a začali mít více ze hry. S tím přicházeli i šance před domácí brankou, ale v koncové fázi chyběla již zmiňovaná přesnost. V 74. minutě se už Stará Hlína dočkala. Zmatku v domácím vápně využil Jiří Mašek a uklidil míč k tyči za bezmocného brankáře. Snahu o vyrovnání domácích zazdil krátce po úvodní brance J. Flaška, který se po dvou žlutých kartách nechal vyloučit. Stará Hlína dokázala v 81. minutě přesilovku využít, když se po samostatné akci trefil z hranice šestnáctky Mojmír Vonka. V závěru utkání hosté podlehli uspokojení a nechali domácího hráče projít až do vápna, kde byl faulován. Následnou penaltu s přehledem proměnil Petr Eliáš a snížil na 1:2. Do konce utkání už hosté těsný náskok ubránili a připsali si tak druhé vítězství v řadě.

AUTOR: Jan Hrubý



Ohlasy k zápasu



FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V sobotu jsme jeli do Chlumu s jasným cílem vyhrát. Naše vítězství se nerodilo vůbec lehce. Domácí si chtěli po minulé blamáži ve Strmilově napravit reputaci a vůbec nehráli špatně. V prvním poločase byl Chlum o něco lepší než my. Ve druhém poločase jsme měli zase více ze hry my a dokázali dvakrát skórovat. Škoda, že jsme si nechali na konci utkání dát branku a připustili lehké drama.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
R. Flaška [-] - J. Křižan [-] , T. Šniager [-] (46. M. Bílek [-] ) , J. Hájek [-] , J. Flaška [-] , T. Bednář [-] (84. L. Kořínek [-] ) , J. Řepa [-] (74. O. Novotný [-] ) , M. Němeček [-] , P. Eliáš [-] , T. Kamenický [-] , L. Řepa [-]

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Makovička [-] , P. Hadač [-] , S. Kadlec [-] (62. V. Marek [-] ) , R. Jičínský [-] - M. Šauer [-] , J. Mašek [-] , D. Novák [-] (37. P. Šauer [-] ) , M. Vonka [-] - V. Hadač [-] (85. M. Švanda [-] ) , R. Chmátal [-]

ŽK: 29. T. Šniager , 33. M. Němeček , 72. J. Flaška - 32. P. Makovička . ČK: 76. J. Flaška .
Hráči zápasu: J. Mašek , P. Hadač .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - MACHÁČEK David, BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.