Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč potvrdila roli favorita a přehrála Dražice


Branky


0

    Kvůli pracovním povinnostem a zranění hosté na okresní derby do Želče odjížděli bez Valáška, Vlašína, Schloffa a Kromky. Domácí byli v utkání jasným favoritem, vítězství je mohlo opět posunout do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová úroda

Samotný úvod zápasu ukázal, kdo bude pánem na hřišti. Želečtí se usadili na útočné polovině a v kombinaci a pohybu dražické hráče převyšovali. Při útočení však zapomínali na zadní vrátka, což se jim  ve 14.minutě vymstilo. Dlouhý odkop od obránců si zpracoval Veselý, přiťukl Jiřímu Štecherovi, který mu balon patičkou vrátil a Veselý se ocitl za obránci. Jeho prudký nákop z pravé strany by asi skončil za zády brankáře Blažka, ale Stuchlík v náběhu dorazil před bránícím Švábem a poslal překvapivě své mužstvo do vedení - 0:1!

 

Nadějné vedení se hostům však podařilo udržet pouhé dvě minuty. Ze stálého dobývání branky přišel centr z levé strany, na zadní tyčce zapomněli Bareš se Stuchlíkem na Brůžka, který tvrdou střelou Baku propálil a srovnal skóre na 1:1! Za další 2 minuty zaspalo při bránění hned několik dražických hráčů. Škrábek z pozice obránce prošel od půlky až na velké vápno a tvrdě vystřelil. Jeho pokus sice Baka vyrazil, ale přímo k volnému Rabiňákovi. Pro toho nebyl problém dorazit balon do odkryté branky – 2:1!

 

Za další dvě minuty rozehrával Barteska přímý kop po faulu Horky. Centr do vápna dorážel Rabiňák, ale na Baku tentokrát nevyzrál. Ve 22.minutě šel dokonce sám proti našemu brankáři Pavličko, když lehkovážně ztratil balon D.Štecher, brankář stačil střelu na poslední chvíli vytěsnit na roh.. Mladší z bratrů Štecherů se v lepším světle předvedl na konci první půlhodiny, když křižným pasem našel na levé straně Stuchlíka, ten postupoval sám proti Blažkovi v brance domácích, ale jeho střela pouze vyprášila rukavice vyběhnutého gólmana. Prakticky hned z protiútoku si při bránění nepočínal nejlépe Sedlák, přišel o balon, Barteska přihrál na střed velkého vápna Novotnému, který sklepl balon proti noze Kukučkovi, jeho tvrdá střela skončila u pravé tyče za překonaným Bakou. 3:1!

 

Ve 38. min. se dražickým hráčům podařila podobná akce, která předcházela gólu Stuchlíka. Tentokrát si dlouhý nákop až na střed velkého vápna domácích zpracovával Veselý, při posunutí balonu byl zezadu sražen Kosobudem a rozhodčí Kaštánek neváhal  písknout pokutový kop. K jeho zahrání se postavil Hojdar a střelou na střed branky překonal Blažka - 3 : 2! I když průběh první půle vyzněl herně jednoznačně pro domácí, do šaten šli hosté za celkem přijatelného stavu.

Rychlý gól pro domácí rozhodl

Domácím se podařilo své vedení pojistit hned ve 48.minutě. Po závaru před velkým vápnem nepokryl náběh Bartesky po pravé straně Stuchlík, domácí lídr nacentroval z pravé strany po zemi, na balon si naběhl volný Kosobut, kterému nechali spoustu volnosti naši stopeři a vstřelenou brankou odčinil penaltový faul na Veselého 4 : 2!!Vedení o dvě branky domácí hráče uklidnilo a naopak dražické hráče srazilo a až do konce utkání bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Domácí brankář se mohl jít sprchovat půl hodiny před koncem utkání, nic na něj, až na jednu vyjímku, už z naší strany nešlo…

 

Hosté mohli děkovat brankáři, že skóre už nedoznalo změny. V 64. minutě vychytal skvělým zákrokem šanci Novotnému, který se ve vápně kličkou zbavil Horky, ale Baka byl na místě. V 69.min. musel robinzonádou hasit střelu Pavlička k tyči. V 82.min. včasným vyběhnutím zmařil šanci Švábovi, ten šel sám, ale střela se do branky nevešla. V 85.min. to byl Bosnyak, který se ocitl sám na penaltě, ale střela mu nesedla a zamířila vysoko nad.. O minutu na to měl další šanci Bosnyak, vyšachoval obranu několika kličkami, ale střelu mu Baka chytil! Poslední šanci utkání nedokázal přetavit v branku hostující Páša, který dostal pěknou přihrávku od dalšího mladíka v dražickém dresu – Veřtáta. Páša sice vystřelil, ale trefil přímo brankáře Blažka.

 

AUTOR: Lubomír Kolář



Ohlasy k zápasu



TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): Domácí byli po celé utkání lepší, jejich fotbalovost byla zřetelná a ze spousty neproměněných příležitostí je patrné, že 4:2 je pro nás celkem přijatelný výsledek! V dalším kole přijede do Dražic Nová Včelnice, chceme věřit, že se naši hráči dají dohromady a budou se chtít, před domácím publikem, rehabilitovat a zvítězit.



Sestavy


TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - D. Pavličko [-] , J. Škrábek [-] , O. Kosobud [-] - J. Rabiňák [-] (74. J. Bosnyak [-] ) , T. Kukučka [-] (86. O. Stránský [-] ) , Z. Šváb [-] (90. L. Kordina [-] ) , M. Barteska [-] (60. D. Fiala [-] ) , J. Holub [-] - M. Brůžek [-] (81. I. Kloc [-] ) , R. Novotný [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - D. Sedlák [-] , M. Stuchlík [-] , P. Novotný [-] , M. Hojdar [-] , D. Štecher [-] , M. Horka [-] , J. Štecher [-] , M. Veselý [-] (64. O. Páša [-] ) , T. Bareš [-] , T. Hořejší [-] (77. M. Veřtát [-] )

ŽK: 44. T. Kukučka - 16. M. Veselý , 88. M. Stuchlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kaštánek Libor - POLÁK Jiří, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.