Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice si připsaly druhé vítězství za sebou, pěti góly to odnesl nováček ze Sezimova Ústí


Branky


0

Dvě kola proti nováčkům soutěže a Katovice mají rázem na svém kontě 6 bodů. Po šesti brankách do sítě Nové Včelnice si zastřílely i na hřišti dalšího nováčka ze Sezimova Ústí, kde zvítězily 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice byly lepší a do šaten šli s dvoubrankovým náskokem

Na neoblíbené hřiště jsme odcestovali bez Zoubka a Matas. Domácímu nováčkovi se v krajském přeboru zatím moc nevede. A výkonnostní rozdíl mezi domácím Sokolem a naším celkem byl znatelný od samého začátku.

Od úvodního výkopu jsme opanovali hru a již ve třetí minutě jsme šli do vedení. Miklas unikl po pravém křídle, přesnou přihrávkou našel Požárka a po jeho zakončení jsme šli do vedení 0:1. Ve 24. minutě se trefil Uher a zvýšil naše vedení na 2:0. Stejný hráč nás mohl poslat do tříbrankového náskoku, ale jeho zakončení nebylo ani střelou, ani přihrávkou. Toho využili domácí a po pěkné kombinaci snížil Novotný na 1:2. Ještě do konce poločasu nám vrátil dvoubrankové vedení Miklas, který o několik minut dříve hlavičkou trefil tyč. Při této gólové akci se tvrdou střelou trefil přesně k tyči – 1:3.

Hosté jistili své vedení dvěma góly

Na začátku druhého poločasu to byl opět Miklas, který si vzal na polovině míč, kolem domácích hráčů se protáhl jako slalomář Ingemar Stenmark v nejlepší formě a sám před Plachým zvýšil naše vedení na 4:1. Na konečných 5:1 uzavřel skóre svojí druhou trefou Požárek, který chladnokrevně poslal míč k tyči domácí branky.

Ve dvou posledních zápasech jsme nováčkům soutěže vstřelili celkem jednáct branek, což nás samozřejmě těší. I přes vysoké výhry jsme si ale vědomi nedostatků ve hře, které musíme odstranit. Musíme zlepšit napadání soupeře při rozehrávce, vlastní mezihru, finální přihrávky a hlavně zakončení. A potřebujeme konečně udržet vzadu nulu. V nastávajícím týdnu k tomu budeme dvojí příležitost. Ve čtvrtek jedeme na Hlubokou, v sobotu hostíme Dačice.

 

zdroj: fotbal-katovice.cz



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (hráč): "Zvládli jsme i další zápas, kdy vítězství bylo z mého pohledu "povinné". Dařilo se nám rozpohybovat hru a chodit do rychlých náběhů. Vytvořili jsme si spoustu šancí a gólů mohlo být i více. Nakonec jsme dali 5 branek, trefili se oba útočníci a s tím samozřejmě panuje spokojenost. Na druhou stranu podobný výkon by na celky typu Protivín, Želeč, Hradec asi nestačil a my se chceme rovnat především s těmito mančafty se vším respektem vůči všem ostatním. Musíme ještě přidat v důrazu a dostupování hráčů, to nám momentálně dělá největší problémy. Domácí nás třikrát čtyřikrát slušně vybagovali právě kvůli nedostupování. Z toho vznikla i naše obdržená branka. Teď nás čeká během tří dnů venku Hluboká a doma Dačice. Šest bodů by bylo krásných a zase bychom se posunuli tabulkou z míst, kde se určitě nacházet nechceme, někam ke střeud tabulky."



Sestavy


Sokol Sezimovo Ústí
F. Plachý [-] - J. Žilinčík [-] , D. Šmíd [-] , D. Novotný [-] , M. Sokolt [-] (24. A. Kutner [-] ) , V. Hoffmann [-] , L. Neruda [-] , V. Podroužek [-] (82. J. Mrúz [-] ) , P. Sazma [-] , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-]

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] (76. O. Koutský [-] ) , T. Hajdušek [-] , J. Schánělec [-] , L. Horejš [-] (67. J. Váchal [-] ) - J. Miklas [-] , M. Repa [-] , K. Cibulka [-] (53. P. Rejšek [-] ) , O. Kagui [-] - M. Požárek [-] (73. M. Hromíř [-] ) , V. Uher [-]

ŽK: 45. D. Šmíd , 69. A. Kutner - 66. M. Požárek .
Hráči zápasu: M. Požárek , M. Repa , J. Miklas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Krčín Jan - KRAUSKOPF Jiří, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.