2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacholík vystřelil Nové Včelnici premiérové vítězství v Krajském přeboru


Branky


0

V 7. kole se dočkala prvního vítězství v Krajském přeboru Nová Včelnice. Ke třem bodům nasměroval svůj celek Stanislav Pacholík, který se postaral o obě trefy, za hosty snižoval v poslední minutě Točík. Dačice padly venku počtvrté v této sezoně a znovu o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Václav Zejda (hráč): "Včelnice měla možná opticky více ze hry, ale do šancí se nedostávala. Jenže to bychom nebyli my, kdybychom jim šance nenabídli sami. Po dvou takových situacích jsme dostali dva góly a bylo po všem. Je do nebe volající, jak si dokážeme prohrát zápas sami se soupeřem, který nás svou fotbalovou kvalitou rozhodně nepředčil."



Sestavy


TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] , A. Vaš [-] , L. Šlapanský [-] (70. M. Hornát [-] ) , M. Petráš [-] , T. Mareš [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , J. Průša [-] (88. J. Matějka [-] ) , O. Šlapanský [-] (67. M. Vokuš [-] ) , D. Jaroš [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - D. Vacuška [-] , J. Nosek [-] , V. Kněžínek [-] - M. Janák [-] , M. Šimánek [-] (78. O. Beníček [-] ) , T. Jindra [-] , D. Točík [-] - Š. Smejkal [-] - P. Celý [-] , D. Mašát [-]

ŽK: 72. D. Točík , 85. O. Beníček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Klátil Michal - HERZOG Radek, PETERKA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.