P. Hájek 10.
P. Hájek 28. (p.)
P. Hájek 70. (p.)
P. Hájek 73.
4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:00

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólový koncert Hájka přinesl Hluboké tři body


Branky


10. P. Hájek , 28. P. Hájek (p.) , 70. P. Hájek (p.) , 73. P. Hájek - 32. M. Hojdar , 59. M. Horka
0

Hluboká v posledních třech kolech inkasovala celkem 14 branek, ale doma proti Dražicím dokázala zabrat. Hrdinou domácího týmu byl bezesporu Pavel Hájek, který se postaral o všechny čtyři branky svého celku, dvě z nich padly z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili se změnami v sestavě

Domácí se chtěli rehabilitovat za televizní prohru v Protivíně a nákupem urostlého Turka z divizního Roudného vyztužili obranu. Na opory Legdana, Lovičku nebo Adama zbylo jen místo mezi náhradníky.

 

Jak se dalo očekávat, domácí zahájili utkání velkým náporem a už ve 3.minutě musel nestárnoucí Milan Volek, který mezi tyčemi zaskakoval za Baku, likvidovat střelu Rubicka. Z úvodního náporu se rekrutoval i první gól v naší síti. Po levé straně utekl Barešovi Tauber, nacentroval před branku kde Hájek přeskočil Valáška a hlavou poprvé rozvlnil síť za bezmocným Volkem – 1:0!

 

Až obdržená branka vyburcovala dražické hráče ke větší aktivitě a měli i šance ke srovnání skóre. Hlavička Kromky, po centru Veselého z přímého kopu, šla mimo branku.. Ve 27. min. se opět zviditelnil domácí Hájek, který zahrával pokutový kop za dle hostů nafilmovaný pád jednoho z domácích, který dle Dražických nepřesný rozhodčí Eibl „zbaštil i s navijákem“.Volek sice směr kopu Hájkovi vystihl, ale gólu nezabránil – 2:0!

 

 Ve 30.min. měl další gólovku na hlavě Kromka po centru J.Štechera, ale kanonýra v poslední době opustilo střelecké štěstí. I z této tutovky zamířil balon mimo tyče Brašničkovy branky. O minutu později se hostující  hráči přece jen radovali. Štecher se na pravé straně uvolnil přes beka a nezištně přihrál volnému Hojdarovi, který propálil vše před sebou a snížil na 1:2! Ve 35. min. hasil šanci domácích na poslední chvíli Vlašín. Do šaten se odcházelo za nejtěsnějšího vedení domácích.

Dražice vyrovnaly, ale Hájek měl svůj den

    Druhé dějství začalo podobně jako úvod zápasu. Domácí měli převahu v poli a hned ve 48. min. musel Volek pádem pod nohy likvidovat samostatný náběh Taubera. Pravdou je, že domácí hráč se do šance dostal po bleskovém rozehrání přímého kopu na půlce hřiště, kdy míč, v rozporu s pravidly, nebyl v klidu. V téže minutě se dostal do šance Veselý na opačné straně, ale jeho točená střela těsně minula branku.

 

V 59. min. se Dražicím hráčům podařilo srovnat skóre. Po rohovém kopu a několika náhodných odrazech se k míči dostal Horka a nechytatelnou střelou nedal Brašničkovi šanci – 2:2!

 

Poslední půlhodina byla plná gólových příležitostí. Z dražických hráčů měl tu největší Horka, jeho střela levou šla však vysoko. Stuchlík se pokoušel dorazit centr Horky,ale míč netrefil. To domácí byli v zakončení úspěšnější. V 62. min. ještě zabránil gólu Volek, který hasil chybu Bareše. V 69.min. chyboval  pro změnu Valášek, když jeho pokus o kličku vystihl Hájek, obránce pak fauloval. Rozehraný přímý kop směřoval před branku, tam svedl souboj Dan Štecher se Stráským, ze vzájemného přetahování vyšel vítězně domácí hráč, protože jeho pád kvalifikoval rozhodčí jako faul a nařídil další penaltu ve prospěch Hluboké. Míč si opět postavil Hájek a střelou pod tělem Volka poslal svůj tým do vedení 3:2!

 

Za necelých pět minut domácí své vedení dokázali ještě navýšit, Valášek tak dlouho otálel s odkopem až o míč přišel a Nitrianský vyslal pasem za obranu na zteč Hajka. Ten korunoval svůj povedený střelecký den lobem přes vyběhnutého Volka a uzavřel nejen své střelecké představení, ale gólový účet zápasu. Dvoubrankové vedení už si domácí pohlídali. 

 

 

AUTOR: L.Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou
Tomáš Antoš (hráč): "Tento zápas jsme už potřebovali vyhrát a to se nám nakonec i podařilo. První půlhodinu jsme hráli dobře a myslím, že jsme mohli dát i více než dva góly. Místo toho jsme ale do přestávky dostali na 2:1. Začátek druhé půle byl od nás špatný a soupeř vyrovnal. Naštěstí to tam tentokrát padalo Hajasovi a ve zbytku zápasu už jsme Dražice do žádné další šance nepustili a řekl bych, že jsme zaslouženě vyhráli."

TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): "V nepříjemný dopolední čas jsme sehráli další mistrovské utkání, tentokrát na Hluboké v podzámčí. Krásná kulisa zámeckého podhradí však bylo asi jediné co nás uspokojilo. Vzruch do závěru vnesl svým dalším nesmyslným verdiktem rozhodčí, který vyloučil našeho D.Štechera, jenž úsměvem reagoval na jedno z jeho sporných rozhodnutí a to neměl dělat. Eibl, který si za celý zápas vyslechl bezpočet sprostých nadávek od hráčů obou celků, tasil červenou kartu za úsměv a slova ¨co jste to zase písknul¨… Prohráli jsme a odjížděli bez bodů, ale víc než ztráta bodů mrzí to, že vinou zranění jsme pro další zápasy přišli o Kromku a díky rozhodčímu i o D.Štechera. Koho trenéři postaví v domácím utkání proti Olešníku je otázkou."



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Brašnička [-] - T. Antoš [-] , J. Čermín [-] , P. Turek [-] - I. Nitrianský [-] , J. Rubick [-] (46. T. Křiváček [-] ) , K. Jonáš [-] , D. Říha [-] (73. S. Legdan [-] ) , Z. Stráský [-] (82. M. Lovička [-] ) - T. Tauber [-] , P. Hájek [-] (75. T. Adam [-] )

TJ Dražice
M. Volek [-] - R. Valášek [-] , M. Horka [-] , J. Štecher [-] , M. Hojdar [-] , M. Veselý [-] , J. Vlašin [-] , D. Štecher [-] , J. Kromka [-] (40. M. Stuchlík [-] ) , T. Hořejší [-] (75. P. Novotný [-] ) , T. Bareš [-]

ŽK: 84. S. Legdan - 28. T. Hořejší , 70. D. Štecher , 82. M. Hojdar . ČK: 87. D. Štecher .
Hráči zápasu: P. Hájek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Eibl Lukáš - JAROLÍM Jiří, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.