6:0
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další venkovní výprask Oseka řídil olešnický Dudek, který se trefil čtyřikrát


Branky


6. L. Dudek , 15. L. Dudek , 21. M. Šíma , 24. M. Rabiňák , 39. L. Dudek , 57. L. Dudek
0

Osek pokračuje v nevyzpytatelných výkonech a venku si připsal další příděl. Minulé kolo sice porazil Dražice 6:0, ale v sobotu stejným výsledkem padl na hřišti Olešníka, kde bylo hotovo po poločase a skóre 5:0. Střelcky řádil v dresu domácích Lukáš Dudek, který se trefil čtyřikrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle bylo hotovo, Dudek stihl hattrick

Domácí hráči minulé kolo poprvé padli, když rozhodující branku v Milevsku dostali dvě minuty před koncem. Naopak hosté odčinili výprask z Protivína 1:8 a doma kanárem 6:0 porazili Dražice. 

 

Jenže v Olešníku dominovalo od úvodních minut domácí mužstvo a z první přímé střely na branku šlo do vedení. V 6. minutě se k přímému volnému kopu z 28 metrů postavil "olešnický Beckham" Lukáš Dudek a utaženou střelou kolem zdi nedal šanci zasáhnout brankáři Hulínkovi. Domácí útočník byl při chuti a o chvilku podzěji se po přihrávce Rabiňáka dostal do další šance, ale tentokrát mířil mimo tři tyče. Další střelecký pokus vyslal na brankář hostí Pomeje, jenomže Hulínko jeho střelu kryl. 

 

Po čtvrt hodině hry poslal Červenka dlouhý pas mezi obránce hostí, kteří se nedomluvili kdo z nich odehraje míč. Ten propadl za ně, kde byl rozběhnutý Dudek a střelou na zadní tyč poslal domácí do dvoubrankového vedení. Domácí hráči byli při chuti a zachvilku přidali další dvě branky. Dudek posunul míč na Pomejeho, ten přistrčil míč ve vápně Šímovi, který si balon zasekl a nekompromisní ranou pod břevno dal na 3:0. Ve 24. minutě vybojoval míč Vařák, zatáhl jej na pravou stranu odkud odcentroval, míč přizvedl Dudek přímo k nohám Rabiňáka. Ten si míč rychle připravil ke střele a bombou do šibenice zvýšil na 4:0.

 

Pak mohl zkompletovat hattrick Dudek, kterého ideální kolmicí za obranu oslovil ke skórování Pomeje, ale forvard domácích zakončil hodně nepřesně. Chuť si Dudek spravil ve 39. minutě. Míč šel postupně rychle z kopaček Nýdla, Červenky a Vařák, který posunul balon na Dudka. Ten si míč navedl na střed hřiště a levačkou "alá Martin Šahajda" poslal míč do šibenice - 5:0. V závěru poločasu se ještě po prodloužené hlavičce od Dudka řitil sám na brankář Pomeje, ale dopadl podobně jako o chvilku předtím Dudek, který si míč v závěrečné fázi ukopl a u míče byl dříve brankář hostí Hulínko.

Druhá půle se dohrávala v pěším tempu

Druhý poločas se dohrával už jen z povinnosti tempo hry hodně upadlo. Hosté se začali dostávat častěji na dostřel domácí branky, hlavně po standardních situcích, ale žádná z nich nepřinesla vážnější šanci. To co dokáže s hráčem udělat herní pohoda, pak ukázal Dudek. Po faulu na Rabiňáka ihned rozehrál míč z půl kruhu hřiště přímo na hostující branku, ačkoli si brankář Hulínko na míč sáhl v cestě do sítě mu zabránit nedokázal - 6:0. Nic naplat, že útočníka domácích, kvůli pracovnímu vytížení, neviděl trenér Táborský 14 dní na hřišti.

 

Další branku mohl přidat po centru Šahajdu a sklepnutí Dudek, Rabiňák, ale míč zazvonil jen na tyč hostující svatyně. V 74. minutě se po přihrávce Pomejeho dostal do další šance Dudek, ale zakončil mimo tři tyče. Domácí hráči dohrávali zápas v poklidu a s míčem na svých kopačkách. Dalších branek se však diváci nedočkali, i přesto mohli domácí fandové s předvedeným výkonem a hlavně výsledek spokojeni.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): "Vyšel nám vstup do zápasu. První gól nás uklidnil a hrálo se prakticky na jednu branku. Druhý poločas už se dohrával jen z povinnosti, ale celkově jsme podali týmový výkon, ze kterého jsem si nakonec největší smetánku slízl já."




Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - L. Dudek [-] (76. M. Tressl [-] ) , M. Nýdl [-] (80. M. Studnička [-] ) , M. Pomeje [-] , S. Vařák [-] (64. J. Dráb [-] ) , L. Červenka [-] , M. Rabiňák [-] , M. Šíma [-] , D. Nygmet [-] , M. Šahajda [-] , D. Heller [-]

TJ Osek
M. Hulínko [-] - J. Hoch [-] , M. Čapek [-] (80. I. Hanák [-] ) , R. Kuneš [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-] , J. Hájek [-] (58. Š. Šůs [-] ) , M. Kroupa [-] (64. J. Sýkora [-] ) , J. Říský [-] , M. Brabec [-] , S. Hosnedl [-]

ŽK: 59. S. Vařák - 75. J. Sýkora , 82. R. Kuneš .
Hráči zápasu: M. Pomeje , L. Dudek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kaštánek Libor - REISNER Jiří, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.