Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katovice slaví první body, půltuctem to odskákal nováček z Nové Včelnice


0

Po pěti porážkách v úvodních pěti kolech, se prvních bodů dočkali hráči Katovic. Doma si připsali tři body po jasné výhře 6:2 s Novou Včelnicí, kterou posadili na dno Krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katovice šly za výhrou od úvodních minut

Do utkání s nováčkem soutěže nemohlo trenérské duo Malý – Kříž počítat se špílmachrem Repou, jehož pracovní povinnosti o víkendu zavály až do Švédska. Zbytek mužstva byl připraven a odhodlán zlomit dosavadní nepříznivou bodovou bilanci.

Taktický záměr byl předem jasný – důrazným napadáním na soupeře vlítnout, donutit ho k chybám a co nejdříve dát vedoucí branku. Již ve 4.minutě se na Holického v brance hostí řítil Požárek, ale branku ještě nedal. O čtyři minuty později si ale náš mladý forward zlepšil bilanci, když po pasu od Cibulky postupoval na Holického sám a chladnokrevně otevřel skóre – 1:0. Drobná komplikace přišla v 11. minutě. V době trvalého tlaku jsme kopali již čtvrtý roh, ale odraženého míče se chopili hosté a potvrdili, že jestli jim něco jde, tak jsou to rychlé protiútoky.  Na konci tohoto byl Nebeský a srovnal stav na 1:1.

Na naše mužstvo ale žádná deka nepadla. I nadále se hrálo výhradně na polovině hostí a výsledkem bylo dvoubrankové vedení 3:1 do konce poločasu. Nejprve k tyči zapadla Schánělcova střela ze třiceti metrů a v úplném závěru poločasu se prosadil Uher.

Ve druhém poločase padly další čtyři branky

Pokud hosté z Nové Včelnice chtěly ve druhém poločase s výsledkem ještě něco udělat, tak jim v tomto směru dal ráznou odpověď Hajdušek. V 51. minutě se po kombinaci s oběma útočníky přesně trefil k tyči a o čtyři minuty později ke stejné tyči poslal hlavou centr Kaguie z přímého kopu. Během deseti minut druhého poločasu to tak bylo 5:1 a o výsledku zápasu bylo prakticky rozhodnuto. Zejména když se v 57. minutě po průniku prosadil Miklas a zvýšil na 6:1. Zbytek zápasu se již dohrával a náš celek kontroloval hru. Hosté korigovali skóre na konečných 6:2 přesnou střelou Pacholíka z přímého kopu z hranice vápna.

První výhra nás samozřejmě těší, ale pořád jsou to jen tři body. Teď nás čeká zápas na hřišti dalšího nováčka Sokola Sezimovo Ústí, kam pojedeme protrhnout dosavadní nepříznivou bilanci, neboť jsme na jeho hřišti při vzájemných zápasech v I.A třídě ještě nevyhráli.



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Tomáš Hajdušek (hráč): "Dnes se mi zápas samozřejmě hodnotí lépe než doposud. Myslím, že už v Třeboni jsme začali hrát podle našich představ, akorát tomu chyběli branky. I dnes jsme tedy mohli dát, hlavně v prvním poločase, gólů ještě víc. Šancí jsme na to měli dost. Vláďa Uher i Michal Požárek dali po gólu, ale pořád ještě nejsou ve své loňské formě. Snad jim branky pomůžou získat pohodu v zakončení. Mrzí mě, že jsme dostali opět laciné góly – první po našem rohu a rychlém brejku, to musíme mít pokryté lépe. A druhý po ztrátě balonu a faulu před šestnáckou. Špatný byl také výpadek posledních dvacet minut, kdy hosté drželi častěji balon prokázali, že by v krajském přeboru nemuseli být do počtu, ale my jsme jim to naší neaktivitou výrazně usnadnili. Doufám, že teď na Sokole Sezimovo Ústí budeme pokračovat v dobré hře směrem dopředu a konečně udržíme nulu."




Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Blatský [-] , L. Horejš [-] , J. Schánělec [-] , T. Hajdušek [-] - K. Cibulka [-] , P. Rejšek [-] (52. J. Váchal [-] ) , J. Miklas [-] (76. O. Koutský [-] ) , O. Kagui [-] - M. Požárek [-] (66. M. Hromíř [-] ) , V. Uher [-] (56. D. Zoubek [-] )

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] (46. Z. Didek [-] ) , T. Nebeský [-] , A. Vaš [-] , M. Vokuš [-] (43. S. Pacholík [-] ) , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , T. Mareš [-] , O. Blažek [-] , V. Hornát [-] (46. M. Hornát [-] ) , D. Jaroš [-]

ŽK: 62. J. Schánělec .
Hráči zápasu: K. Cibulka , J. Schánělec , T. Hajdušek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - JAROLÍM Jiří, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.