2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko rozhodlo o výhře dvě minuty před koncem


Branky


42. L. Sedlák , 87. J. Alexa - 38. M. Pomeje
0

Olešník poprvé v sezoně padl. Jeho přemožitelem se stal tým Milevska, který o svém vítězství rozhodl dvě minuty před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milevsko mělo míč častěji na svých kopačkách, ale poločas skončil nerozhodně

Milevsko minulé kolo překvapivě padlo na hřišti nováčka z Dražic a nyní v domácím prostředí přivítala lídra soutěže z Olešníka. Hosté prožívají vydařený vstup do soutěže po čtyřech kolech se usadili na čele tabulky a bodovat chtěli svěřenci trenéra Táborského i na hřišti Milevska. 

 

Stejně jako minulé kolo postrádal hostující trenér kapitána týmu Nýdl, k němu navíc přibyl Dudek. Na domácí straně naopak chyběl Koutník. V úvodních minutách zahrozily oba týmy. Nejprve se v dobré pozici objevil po rohovém kopu Vakoč, ale jeho střelu na zadní tyč lehce tečoval Tressl a míč šel mimo tři tyče brankáře Jirkala. Na druhé straně pak po pasu Červenky, míč lehce tečoval Studnička a Dvořák se jen ohlédl, jak míč těsně míjí levou tyč jeho svatyně.

 

Domácí měli více ze hry, ale kromě přímého kopu Bardy, který šel vysoko nad, nestojí za zmínku žádná situace. To hostům stačila jedna vydařená akce. Po půlhodině hry odvrátili domácí rohový kop jen k nohám osamoceného Pomeje, ten si míč prsy sklepl na pravačku a přízemní ranou propálil vše co mu stálo v cestě - 0:1. Jenomže z vedení se hosté dlouho neradovali. Nejprve se v gólové šanci ocitl Novotný, ale jeho slabou střelu brankář Jirkal kryl. O chvilku později však znovu dostali domácí hráči hodně prostoru ve vápně a střela Sedláka skončila za zády bezmocného Jirkala - 1:1. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Nepříliš pohledný poločas rozhodla branka střídajícího Alexy

Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal. V první polovině druhého dějství měli více ze hry domácí hráči, ale do vážnější šance se nedostali. Hosté se začali častěji dostávat před domácí branku v posledních dvaceti minutách hry. Blízko gólu byl Tressl, ale jeho tvrdou střelu srazil jeden z domácích hráčů mimo tři tyče brankáře Dvořáka. 

 

Zdálo se, že zápas směřuje k remízovému konci, ale dvě minuty před koncem se dočkali vítězné branky domácí. První varování, kdy zůstal na zadní tyči volný Alexa, Olešníku nestačilo, akce se vrátila na levou stranu a znovu přišel centr před branku, kde volný Alexa střelou z první rozhodl o třech bodech pro Milevsko - 2:1.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - P. Novotný [-] , M. Novotný [-] , J. Kosobud [-] , M. Málek [-] , T. Vakoč [-] - J. Barda [-] (76. J. Marvan [-] ) , J. Komárek [-] , L. Sedlák [-] (86. J. Alexa [-] ) , M. Petr [-] - P. Dvořák [-] -

FK Olešník
M. Jirkal [-] - M. Pomeje [-] (58. M. Nýdl [-] ) , S. Vařák [-] , L. Červenka [-] , M. Rabiňák [-] , M. Tressl [-] , M. Šíma [-] , M. Studnička [-] , D. Nygmet [-] , M. Šahajda [-] , D. Heller [-]

ŽK: 56. J. Barda , 76. T. Vakoč , 84. L. Sedlák - 60. D. Heller , 63. M. Studnička , 72. D. Nygmet .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Koranda Tomáš - TUPÝ Petr, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.