2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov připravil Protivínu první letošní porážku


Branky


0

Rudolfov si doma připsal druhé vítězství a pomalu se posouvá tabulkou nahoru. Pro hosty z Protivína to byla naopak první porážka v sezoně a na vítěznou vlnu budou chtít naskočit hned další kolo v zápase s Hlubokou, které bude živě vysílat ČT Sport!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v prvním poločase aktivnější, do vedení je poslal Pouzar

Na hřiště Rudolfova zavítal tým Protivína, který v úvodních čtyřech kolech posbíral 8 bodů a naposledy doma rozebral osmi góly Osek. Domácí hráči po dvou úvodních porážkách bodově zabrali, ačkoli minulé kolo šťastně remizovali na hřišti Táborska B.

 

Aktivněji vstoupili do zápasu domácí hráči, kteří drželi míč na svých kopačkách a měli více ze hry. Ve 14. minutě se na pravé straně dostal k míči Kovačičín, popostrčil si jej do vápna, ale jeho technická střela skončila jen na břevně Hanusovy branky. O minutu později se ke střele dostal Šindelář, avšak mířil pouze do středu branky, kde byl připravený Hanus.

 

V 17. minutě zahrával Pouzar standardní situaci z pravé strany a svou překvapivou střelou na bližší tyč zaskočil brankář Hanuse, který se na míč natahoval marně – 1:0. Další střelecký pokus měl na svědomí znovu Pouzar, ale jeho přímý volný kop vyrazil Hanus do bezpečí.

 

Hosté se dostali k zakončení až ke konci prvního poločasu, jenomže střela Zbyňka Vorla proskákala vedle Teringlovy branky a podobně dopadl i únik Růžičky na po levé straně a jeho následné zakončení. Ve 45. minutě dostali ještě jednou výhodu přímého volného kopu hráči Rudolfova, ale střelu Kovačičína směřující pod břevno brankář Hanus chytil.

Hosté ve druhém poločase snížili, ale na vyrovnání nedosáhli

V úvodu druhého poločasu se hra přesouvala z jedné strany na druhou. Domácí odskočili svému soupeři na rozdíl dvou branek v 56. minutě, když si odražený míč z jedné připravil ke střele Gerstner a přesnou střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. Protivín se však nevzdal. V 64. minutě vrátil přetažený roh Zbyňka Vorla před bránu Vojta a volný Moravec bombou poslal míč do sítě – 2:1.

 

Za dvě minuty střílel nebezpečně na druhé straně Pouzar, ale jeho střela šla těsně vedle Hanusovy branky. Hosté pak zahrozili po sérii rohových kopů, ale žádný z centrů vážněji neohrozil domácího brankáře Teringla. Na druhé straně se pak odražený míč dostal ke Kovačičínovi, ale ten z prostoru penalty trefil jednoho ze svých spoluhráčů a míč pak v klidu sebral brankář Hanus.

 

V 79. minutě přihrál z levé strany Kovačičín na střed hřiště Šindelářovi, ale jeho střela prolétla mimo tři tyče Hanusovy branky. Poslední možnost hostí na vyrovnání přišla v 88. minutě, ale přímý volný kop Jaromíra Vorla mířil přímo do středu branky, kde byl připraven brankář Teringl. Ze tří bodů po výhře 2:1 se tak radoval domácí Rudolfov.



Ohlasy k zápasu



FK Protivín
Marek Hanus (hráč): "Utkání se těžko hodnotí. Rudolfovští doma umí hrát, opět nás od začátku zmáčkli a vytěžili z převahy první gól. Hned na začátku druhé přidali hodně šťastný gól. Museli jsme dotahovat, ale zvládli jsme jen snížit. Na "Perštátě" jsem chytal několik let, ale abych dostal dva góly tak, že mi střely po zemi jednou skončí v šibenici a jednou přeskočí nohu, to se mi ještě nestalo. Je to škoda, minimálně na remízu bylo. Už se ale musíme soustředit na Hlubokou."



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] (81. V. Vejvar [-] ) , V. Dvořák [-] (62. M. Kocina [-] ) , O. Hajný [-] , Z. Kuna [-] - J. Kovačič [-] , J. Hrbáč [-] , J. Šindelář [-] , J. Gerstner [-] - L. Janák [-] , R. Pouzar [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - V. Rothbauer [-] , D. Uhlík [-] , R. Vojta [-] , J. Vojík [-] - J. Vojta [-] (86. P. Sládek [-] ) , Z. Vorel [-] , J. Kinkor [-] - J. Moravec [-] , J. Vorel [-] - D. Růžička [-]

ŽK: 41. V. Dvořák , 75. R. Pouzar , 90. J. Gerstner - 20. R. Vojta , 24. J. Moravec , 44. J. Vorel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mach Jan - POLÁK Jiří, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.