6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč doma nadělila nováčkovi z Nové Včelnice půltucet branek


Branky


21. D. Fiala (p.) , 47. J. Bosnyak , 53. R. Novotný , 67. D. Pavličko , 87. R. Novotný , 89. T. Kukučka
0

Hráči Želče mají v úvodu sezony výbornou formu a tu potvrdili i proti nováčkovi z Nové Včelnice. Ten držel krok jen v prvním poločase, po změně stran přišly dvě rychlé branky a zápas se ubíral jasným směrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu Želče vyjádřil jen Fiala proměněným pokutovým kopem

Želeč minulé kolo poprvé inkasovala, ale i přesto si odvezla tři body ze hřiště Katovic po výhře 4:2. To hosté ze Včelnice mají po čtyřech kolech jeden a jeden vstřelený gól. Naposledy si připsali na domácím hřišti porážku 0:1 od Čimelic.

 

Od úvodních minut začali tempo hry diktovat domácí hráči a první šance na sebe nenechaly dlouho čekat. V 8. minutě se po několika odražených střelách dostal k zakončení Fiala, ale mířil pouze do středu hřiště, kde byl připravený Holický. O necelou minutku později byl sám před brankářem Brůžek, ale jeho rána jen zazvonila na břevno hostující branky.

 

Ve 12. minutě zahrávali domácí přímý volný kop a střela Brůžka znovu skončila na brankové konstrukci, tentokrát olízla levou tyč Holického branky. Brůžek byl nadále při chuti, ale jeho dalekonosný pokus mezi tři tyče nezamířil. Ve 20. minutě o sobě dali vědět i hosté, ale střela Pacholíka šla nad branku domácího brankáře Blažka. Po jeho výkopu se dostal do vápna Včelnice Novotný, kde byl faulován a rezultoval pokutový kop. Míč si postavil Fiala a přesnou ranou k tyči poslal Želeč do vedení – 1:0.

 

Ve 30. minutě zakončoval z přímého kopu Rabiňák, ale Holický byl u tyče včas. Ve 37. minutě se dostal dvakrát k zakončení Novotný, ale jeho první střelu zablokovali obránci a další jeho pokus skončil za přispění brankáře Holického na břevně. Když se v závěru poločasu neujala další střela Brůžka, skončil poločas 1:0 pro domácí.

Dvě rychlé branky v úvodu zlomili odpor hostí

Vstup do druhé půle vyšel lépe domácím a po dvou minutách hry zvýšil tvrdou křížnou střelou na zadní tyč Bosnyak na 2:0. V 53. minutě se do zakončení v hostujícím vápně dostal Novotný, ale Holický reflexivním zákrokem vyrazil míč roh. Po něm už se však domácí forvard radoval, když vyskočil výše než brankář Holičký a uklidil míč do sítě 3:0.

 

Želeč hrála v pohodě a po standardní situaci mohl přidat další branku Pavličko, ale jeho pokus zastavili hostující obránci. Na druhé straně dal o sobě vědět znovu Pacholík, ale jeho tečovanou střelu z přímého kopu brankář Blažek s námahou vyrazil. V 67. minutě zahrávali domácí rohový kop, na centr Brůžka si naběhl na přední tyč Pavličko a trknul míč do sítě – 4:0.

 

V 77. minutě měl obrovskou šanci Bosnyak, ale výborným zákrokem se proti němu blýskl brankář Holický, který tváří v tvář vyrazil jeho zakončení na roh. Na druhé straně se mohli dočkat branky hosté, ale po standardní situaci zamířil jeden z hlavičkujících hráčů jen do břevna.

 

V 87. minutě vysunul Brůžek za obranu rozběhnutého Novotného a ten se sám proti Holickému nemýlil – 5:0. O dvě minutky později pak uzavřel skóre zápasu Kukučka. Nejprve Fiala po prodloužení míče od Pavlička zamířil do tyče. Hosté však nedokázali odvrátit míč do bezpečí, který vybojoval Kukučka, narazil si s Pavličkem a střelou na zadní tyč dal na konečných 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želeč
Michal Brůžek (hráč): "V zápase jsme byli po celou dobu lepším týmem, soupeř si myslím nevytvořil vůbec nic. My se v prvním poločase trápili s koncovkou. Ta se zlepšila hned v úvodu druhého poločasu a hosté byli po třetí brance odevzdaní."




Sestavy


TJ Sokol Želeč
M. Blažek [-] - O. Kosobud [-] , D. Pavličko [-] - J. Rabiňák [-] (60. M. Barteska [-] ) , T. Kukučka [-] , Z. Šváb [-] , D. Fiala [-] , J. Holub [-] - J. Bosnyak [-] (86. F. Froněk [-] ) , R. Novotný [-] , M. Brůžek [-] -

TJ Nová Včelnice
L. Holický [-] - D. Tuček [-] , A. Vaš [-] (46. T. Nebeský [-] ) , M. Vokuš [-] (60. M. Hornát [-] ) , M. Petráš [-] , T. Mareš [-] , O. Blažek [-] , S. Pacholík [-] , O. Šlapanský [-] (46. L. Šlapanský [-] ) , V. Hornát [-] , D. Jaroš [-]

ŽK: 14. M. Brůžek , 44. O. Kosobud , 80. Z. Šváb .
Hráči zápasu: D. Pavličko , R. Novotný , D. Fiala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krčín Jan - JAROLÍM Jiří, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.