Slavoj neměl na body v Mariánských Lázních nárok


Branky


0

Jednoznačný průběh měl duel Mariánek s Českým Krumlovem. Čtyři různí domácí fotbalisté se zapsali na střeleckou listinu a Viktoria oslavila poslední představení před svými fanoušky jasnou výhrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dle not Viktorie

Na promáčeném terénu si Viktoria jasně poradila s jihočeským soupeřem z Krumlova. Po oťukávací desetiminutovce si začali domácí vytvářet i šance, na góly si však diváci museli počkat trochu déle.

 

První branku utkání si připsal Patrik Kavalír, jenž dostal pěkný pas za obranu, postupoval z levé strany sám na Hňupa a krumlovského brankáře zkušeně obstřelil!

 

Za pár minut se viktoriáni dočkali druhého gólu. Po rohovém kopu vyplaval na zadní tyči volný Martin Lukáš a bezpečně proměnil! I zbytek prvního dějství se dohrál pod taktovkou svěřenců trenéra Purkarta.

Brzká pojistka

Říká se, že vést o dva góly je horší než vést jen o jeden. To ale neplatilo v případě Mariánských Lázní. Chvíli po změně stran totiž utekl po pravé straně Holub a naservíroval lahůdku na zadní tyč Tomáši Kabelákovi, který pohodlně uklidil balón do prázdné brány!

 

Domácí se uklidnili a soustředili se na poctivou defenzivu. Více prostoru a času samozřejmě prospělo Slavoji, jenž se dostal více do hry a vypracoval si pár nadějných příležitostí, které však ke gólu nevedly. Jednou zachránilo brankáře Šmejkala i břevno.

 

Konečnou podobu výsledku stanovil v 63. minutě útočník Petr Holub, Mariánky tak přejely krumlovský Slavoj vysoko 4:0 a se svými příznivci se rozloučily nejlépe, jak mohly.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér Stanislav Purkart: „První poločas byl pod naší taktovkou, převahu jsme vyjádřili i dvěma góly. Minutu po změně stran jsme přidali třetí gól a bylo hotovo. Pak se hra rozkouskovala a více vyrovnala. Celé mužstvo šlapalo, chtěli jsme se s diváky rozloučit, což se nám povedlo. Od první minuty hráli všichni tak, jak jsme si představovali.“




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] (82. O. Jacko-Lysák [-] ) - M. Drahorád [-] - M. Lukáš [-] (84. A. Forman [-] ) , T. Kabelák [-] , P. Holub [-] , J. Lattisch [-] (73. K. Maule [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] (77. T. Šilhán [-] ) , M. Kravar [-] (84. J. Dubský [-] ) , T. Denk [-] , V. Kafka [-]

FK Slavoj Český Krumlov
F. Hňup [-] - M. Kroupa [-] (64. M. Babka [-] ) , M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , F. Persán [-] (80. M. Neckář [-] ) , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] (85. M. Svoboda [-] ) , M. Švec [-]

ŽK: 25. P. Kavalír , 52. M. Lukáš , 76. M. Kravar - 28. V. Beránek , 81. M. Klivanda .
Hráči zápasu: M. Lukáš , P. Holub .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Duchoň Ivo - KREJSA Josef, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.