4:1
(1:1)
23. R. Wicha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice rozhodly po přestávce


Branky


0

Oldřišov sice vedl, ale Štěpánkovice do přestávky srovnaly a třemi góly ve druhé půli strhly výhru na svou stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice si na vlastním stadionu pošmákly na fotbalistech Oldřišova, kteří přitom vkročili do nedělního zápasu nesmírně sympaticky. Svou územní převahu gólově vyjádřili ve 23. minutě, kdy si Novák počínal nepříliš důrazně, přes Kurku a Šamárka putoval míč k Wichovi a ten už si věděl rady – 0:1. Do další slibné příležitosti se řítil Šamárek, jenže v klíčovém momentu si příliš neporozuměl s balonem. Ani Štěpánkovice střelecky nemlčely, ale Liška se Smažíkem nezvolili správný způsob zakončení. Až tři minuty před přestávkou utekl po křídle Kozušník a Liška z hranice šestnáctky vsítil důležitý gól do šatny – 1:1. 

 

Do druhé půle vyslali domácí trenéři na trávník bombera Schwalbeho, který se jim brzy odvděčil. Běžela 55. minuta, když nebezpečně pálil Dušan Harazim a čerstvý Schwalbe se protlačil k úspěšné dorážce – 2:1. Za dalších pět minut se celá situace opakovala, takže Oldřišov musel najednou čelit dvojnásobnému manku – 3:1. Poslední direkt hosté obdrželi v 85. minutě. Prudký centr Vlastimila Harazima vyškrábl brankář Anděl pouze k Dušanovi Harazimovi a ten se zblízka nemýlil – 4:1. Domácí klidně mohli zvítězit ještě vyšším rozdílem, když zrovna Dušan Harazim polaskal tyčku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic: Zvítězili jsme naprosto zaslouženě. Jsem rád, že jsme konečně hráli trošku kombinačně. Zápas se pro nás sice vyvíjel dost nešťastně, když jsme po hloupé chybě inkasovali, ale pak už jsme převzali iniciativu. U Schwalbeho se potvrdilo, že někdy není špatné se posadit na lavičku. V jarní části se zatím dost trápil, ale dneska mu to tam napadalo.

SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson trenér Oldřišova: Troufnu si říct, že do prvního gólu jsme byli lepším mužstvem. Pak nás ale Štěpánkovice viditelně začaly přehrávat. Na hřišti se mnohem lépe pohybovaly, zatímco my jsme úplně odpadli fyzicky. Třeba po přestávce jsme si prakticky nevytvořili žádnou tutovou šanci. Domácí vyhráli zaslouženě. Po většinu utkání měli převahu.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Tomíček [-] - P. Grygarčík [-] , D. Novák [-] , J. Smažík [-] , M. Grigarčík [-] (46. A. Schwalbe [-] ) , D. Kožušník [-] (80. V. Harazim [-] ) , J. Tomíček [-] , D. Harazim [-] (85. J. Machala [-] ) , L. Kufka [-] , M. Liška [-] , R. Heider [-]

SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - L. Samek [-] , R. Kurka [-] (80. V. Bechný [-] ) , J. Blahetka [-] , J. Droppa [-] - J. Klement [-] , A. Utěšený [-] , M. Jadrný [-] - J. Šamárek [-] , D. Bořucký [-] - R. Wicha [-] (83. J. Mrázek [-] )

ŽK: 74. A. Schwalbe , 87. R. Heider - 18. D. Bořucký , 34. M. Jadrný , 80. R. Wicha .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: PORUBEK Václav - ŠIMEČEK Michal, TVRDÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.