Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná padla počtvrté za sebou


Branky


0

První poločas skončil nerozhodně, když obě mužstva dala po jedné brance. Ve druhé části Vendryně vstřelila dvě branky a připsala si výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Lépe začínají Čeladenští, když již v 3. minutě, Marek Váňa vysouvá Padycha a ten podél ruky brankáře mění skóre 0:1. V 7. minutě další pas na Padycha,ten vrací Váňovi, pěkná přihrávka přes půl hřiště na bratra Martina, jeho zakončení jde vedle tyče. Domácí vhazují aut v 10. minutě, a Martin Vlachovič hlavou srovnávají na 1:1. Další šanci mají Čeladenští v 23. minutě, když Martin Váňa zahrává rohový kop, a míč je vyhlavičkován z brankové čáry. Poté se domácí osmělují a zkouší Jurase, ten ovšem jejich pokus vytláčí na roh. Před poločasem tvrdě střílí Martin Váňa, jeho střela však končí v brankářově náruči.

 

Druhý poločas mělá více ze hry Čeladná, bohužel slibnou akci zastavuje hvizd rozhodčího, kvůli domnělému ofsajdu. Čeladná rozehrává standardku, Řehák vyskakuje nejvýš, bohužel jeho hlavička jen míjí domácí branku. Domácí razítkují břevno v 62. minutě, nato Padych dostává míč do běhu, ocitá se již z úhlu před brankářem, jeho střelu brankář vyráží. V 75. minutě Vendryně vystřelila z dálky, míč se znovu otírá o břevno, jenže na dorážku Jiřího Pilcha je již Juras krátký - 2:1. Čeladná měla ještě několik pokusů, vše vsadila do útoku. Vendryni však vyšel brejk a zvyšila Martinem Vlachovičem na konečných 3:1.

 

zdroj: http://www.skceladna.cz



Sestavy


TJ Vendryně
V. Pecha [-] - J. Pilch [-] (75. M. Dawid [-] ) , M. Vlachovič [-] (84. J. Pilch [-] ) , D. Martynek [-] , I. Martinčík [-] , D. Králíček [-] , F. Przyczko [-] , F. Racko [-] , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] , J. Kalfas [-]

SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - M. Jaroš [-] , V. Řehák [-] , A. Taraba [-] , J. Drevňák [-] (78. M. Pliska [-] ) - M. Váňa [-] , O. Walder [-] (88. V. Čáp [-] ) , T. Baran [-] (25. M. Badura [-] ) , M. Šimák [-] - J. Padych [-] (79. J. Strohalm [-] ) , M. Váňa [-] -

ŽK: 20. F. Racko , 31. D. Martynek , 44. I. Martinčík , 44. F. Przyczko , 86. O. Byrtus - 39. J. Drevňák , 49. O. Walder .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAM Tomáš - ŠABACKÝ Filip, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.