Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 10:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj šokoval v nedělním dopoledni rezervu otrokovické Viktorie


0

Na hřiště rezervy otrokovické Viktorie (na snímku) zavítal v nedělním dopoledni tečovický Bivoj. Favoritem v tomto utkání byl domácí celek, který stále pronásleduje vedoucí Nevšovou a případné zaváhání by si neměl dovolit. Domácí opět nastoupili s řadou fluktuantů, ale obětavě hrající Tečovice jim byly tentokrát velkou překážkou. Hrdinou duelu byl nestárnoucí brankář Zdeněk Jokl, který přišel v zimě do Tečovic z Lukova. V první půli padla jediná branka a to do sítě domácích, Viktorie srovnala čtvrt hodiny před koncem kanonýrem Křivánkem. Rozuzlení dramatického duelu přišlo až v nastaveném čase, kdy hostující Závoda šokoval domácí hráče a zajistil Bivoji nečekanou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přežili šance domácích a pak udeřili

Domácí favorit si díky svižnému pohybu a přesnější kombinaci vytvořil převahu v poli, ale narážel na dobře postavenou obranu hostů v čele se zkušeným Joklem (34let) v brance a teprve 19letým Kysučanem na postu stopera (s domácím Bínou dva nejmladší na hřišti). Většina akcí domácích chodila přes Šuranského ve středu pole, který hru rozděloval po stranách. Domácí si pak vytvářeli šance po centrovaných míčích, ty ale končily buď v rukou golmana hostí nebo je odvrátila obrana Bivoje. Největší šance ke vstřelení branky měl v první půli Issaka Sampson, několik dobrých střel zablokovali stopeři hostů. Tečovičtí neuspěli po akcích Vopatřila, kdy se neprosadil jednou sám a podruhé, když finální nahrávku poslal na paty Závody. Skóre se měnilo po přetaženém centrovaném míči z levé strany, který hosté vrátili do skrumáže před brankou. K odraženém míči se dostal R. Středulinský a z deseti metrů nedal Škrobánkovi šanci střelou k tyči. Hosté tak odcházeli do kabin s překvapivým jednogólovým vedením.

 

Domácí srovnali, výhru hostím vystřelil v nastavení Závoda

Ve druhém poločase začali domácí náporem, ale obrana Bivoje držela čisté konto díky velké obětavosti, když mnoho střel bylo zablokováno nebo skončilo těsně mimo tyče branky Bivoje a roh domácích v 57´ po teči z hlavy R. Středulinského trefil pouze tyč Joklovy klece. Hosté měli příležitost dvakrát po sobě T. Plachým, který nejdříve střílel těsně vedle a pak neuspěl ani hlavičkou po centru z pravé strany. Balcárkův trestný kop skončil nad domácí brankou a z protiútoku měl šanci Gojš, ale po zákroku Středulinského se kopal pouze roh. Pak uvolnil Křivánek Kozla, ale ten nastřelil dobře postaveného J.Plachého a Šuranský střílel z oblouku pokutového území také pouze do stoperů hostí.  Frkalův trestný kop skončil pouze v rukou domácího brankáře a z protiútoku na druhé straně střílel Housseini nad.  Čtvrt hodiny před koncem po kolmici mezi stopery Křivánek vystřelil z jedné po zemi do proti pohybu Jokla a vyrovnal na 1:1.  Ve snaze otočit skóre domácí ještě zvýšili tlak, ale hosté hrozili z brejků do otevřené obrany. A pět minut před koncem trefil Vladimír Šnajdr z trestného volného kopu z dobrých čtyřiceti metrů k překvapení všech břevno domácí branky, v 88´střílel ještě Vopatřil nad, ale v avizovaném prodloužení se v 90+3´uvolnil T. Plachý v pokutovém území domácích a jako na podnose předložil míč Závodovi, který urval tři body pro hosty. Tečovice v derby šokovaly druhý tým tabulky, z jehož zaváhání může těžit vedoucí Nevšová, která hostí Příluky.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Hráli jsem od začátku zápasu poměrně slušně na míči a dostávali se do vápna soupeře, kde jsme nebyli úspěšní ve finální fázi. Bohužel jsme ke konci poločasu inkasovali po nedůrazu gól do šatny. Druhý poločas jsme na soupeře vletěli a dostali se do velkého náporu, ze kterého jsme vytěžili jen jeden gól, který přišel podle mého názoru dost pozdě. V nastavení jsme udělali hrubku a soupeř to potrestal vítěznou brankou a bere šťastně tři body.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Na horké půdě Viktorie je to pro nás nečekaný úspěch a také povzbuzením do další části mistrovské soutěže a nahrazením bodové ztráty z minulého kola, kdy jsme doma podlehli Mladcové.



Sestavy


FC Zlínsko B
J. Škrobánek [-] - P. Lendler [-] , O. Šuranský [-] (73. T. Frydrych [-] ) , J. Gojš [-] , L. Křivánek [-] , S. Issaka [-] (46. J. Ferko [-] ) , M. Němec [-] , M. Lapčík [-] , M. Bína [-] (51. T. Kozel [-] ) , M. Ruman [-] , O. Ponížil [-] (64. H. Georges [-] )

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - R. Středulínský [-] , J. Plachý [-] (90. J. Budín [-] ) , D. Kysučan [-] , L. Balcárek [-] - D. Dorazín [-] , T. Plachý [-] , R. Závoda [-] , V. Šnajdr [-] - M. Frkal [-] (81. E. Piňos [-] ) , J. Vopatřil [-] (88. J. Koplík [-] )

ŽK: 44. O. Ponížil , 59. P. Lendler , 74. L. Křivánek - 15. D. Dorazín , 39. R. Závoda , 72. V. Šnajdr .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - KÝR František, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku