Fotbalovou nudu rozčeřila až golová akce z dílny rodiny Matějků


Branky


30. M. Šmíd , 49. O. Vik , 72. T. Matějka , 78. M. Šmíd
0

Vstup do jarní části sezóny byl v podání obou celků rozpačitý. Na kopačky se jim v úvodní pětačtyřicetiminutovce lepila jedna nepřesnost za druhou a diváci rozhodně moc fotbalové krásy neviděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólových šancí je potřeba si vážit. Fotbalisté Lokomotivy si budou známou poučku po dnešním utkání hodně dobře pamatovat. V prvním poločase, který byl fotbalově jinak velice podprůměrný, neproměnily tři vyložené šance. Navíc po gólu domácího Šmída z 30. minuty šli do kabin s jednobrankovým mankem.

 

Druhý poločas byl brankově štědřejší. Ale radovali se zase jen příznivci domácích fotbalistů. O poznání zvýšená aktivita přinesla ovoce už za 4. minuty hry, kdy do dvoubrankového vedení poslal domácí Vik.

 

Po druhé brance hostům nezbylo než otevřít hru a dostali se i do zajímavých šancí. Jenže bez kýženého efektu. Naopak okénka v jejich obraně trestali domácí - na 3:0 zvýšil v 72. minutě Matějka. Za šest minut dal skóre definitivní podobu Šmíd, který svojí druhou brankou v utkání uzavřel na konečných 4:0 pro domácí.    



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář (trenér): V prvním poločase jsme se dočkali spousty nepřesností na obou stranách. Z fotbalové nudy nás vysvobodila až akce bratří Matějků zakončená gólem Martina Šmída. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a odměnou nám byla branka Ondry Vika. Po tomto gólu soupeř hru otevřel a nám se podařilo vsítit další branky. Nutno podotknout, že i díky naší lehkovážnosti si soupeř vypracoval několik zajímavých příležitostí.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: V prvním poločase nedáme tři gólové příležitosti a poté inkasujeme. Ve druhém poločase darujeme domácím další dvě branky a bylo defakto po zápase.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hlaváč Martin - HORSKÝ Leonard, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.