Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

19.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová si smlsla na Zadním Chodovu


Branky


0

Vše bylo v podstatě tak, jak napověděly naše tipy experta. Tisová byla téměř od začátku v útoku aktivnějším týmem, soupeře držela na uzdě a od začátku si šla za vítězstvím. Nakonec vyhrála 4:1 a ze Zadního Chodova vezla po vydařeném utkání tři body. Momentálně tak na druhém místě ztrácí na lídra jen jediný bod, Újezd má ale ještě nedělní zápas k dobru. Zadní Chodov je devátý a po víkendu bude nejhůře desátý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník v závěru zavelel k návratu do zápasu

Od začátku bylo vidět, že to bude hodně o individuálních soubojích a o bojovnosti, než o fotbale, přesto se Tisová hned na úvod dostala do dvou téměř stoprocentních šancí, ale útočníci pokaždé trefili jen připraveného brankáře. Hra se pak dost vyrovnala a hrálo se spíše ve středu hřiště, pak si ale na pěknou nahrávku naběhl obránce Patrik Gabčo, zpracoval míč a levou nohou z penalty zamířil k tyči. Domácí byli jako opření a hned za minutu Tisová jejich ochabnutí potrestala znovu. Erika Šaly využil pěkne přihrávky od Pryvrattského a s chladnou hlavou překonal brankáře. Zdálo se, že domácí odpadnou, ale ke konci poločasu dokázali Tisovou zatlačit, zkoušeli hodně střílet, ale mířili mimo bránu. Ale nepolevovali a dál obléhali velké vápno, jenže se jim dařilo jen po něj, dál už to přes trpělivou obranu hostů nešlo. Až za to vzal Radek Mazanec, otočil se s míčem kolem hráče a z nějakých pětadvaceti metrů poslal balón přímo do šibenice, nechytatelná rána. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:2.

Souboj střídaících

Na druhý poločas domácí poslali na hřiště domácího kapitán Adama Kurčíka, ale Tisová kontrovala vypuštěním Samka a Fitseka na kraje zálohy. A už od začátku druhého poločasu měla jasně navrch. Maksym Samek si obhodil obránce a běžel sám na gólmana, tvrdou střelou sice však trefil jan brankáře, ale od něj se míč odrazil za velké vápno, kde stál připravený dorážející Erik Šály a z první propálil vše co mu stálo v cestě. Tisová ani po vsítění nepolevila a dál tlačila. Především Samek a Fitsek dál trápili obranu soupeře a vytvářeli svými centry další slibné šance. Domací měli občas ojedinělý výpad, ale ten rychle zastavila obrana soupeře. Další šance Tisové se tak jen množily. Sám na branku šel Šály i Fitsek. V jednu chvíli dokonce šály obešel i brankáře, ale pak selhal na těžkém terénu. Domácí uspěli teprve až po centru Fitseka, když balón do sítě krásnou rybičkou zavěsil Viacheslav Pryvattskyi. Domací byli bezradní, Kurčík zkoušel prokličkovat zálohu, což se mu podařilo, ale zase narazil na dobrou obranu. Ke konci se domácí ještě pokoušeli s výsledkem něco udělat, ale Novotný neměl problém chytit i jejich nejnebezpečnější pokus po zemi. A tak zápas skončil výhrou Tisové v poměru 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Baník Zadní Chodov: Zadní Chodov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: První poločas byl hodně vyrovnaný, ale podařilo se nám vstřelit dvě branky. Domácí nás ke konci poločasu zatlačili, a tak jsme očekávali jejich nástup ve druhé půli, ale oživení zálohy Dimou (pozn. red: Dmytro Fitsek) a Maksem (pozn. red.: Maksym Samek) bylo znát a uklidnil nás rychlý gól. Domácí jsme už téměř k ničemu nepustili, po několika neproměněných šancích jsme dokázali ještě zvýšit. Za ten druhý poločas určitě zasloužené tři body. Díky fanouškům, kteří nás opět přijeli podpořit a po zápase nás pozvali na pivo (smích).



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - J. Šindelář [-] , L. Belobrad [-] , J. Kurčík [-] (11. P. Oláh [-] ) , M. Danko [-] , R. Mazanec [-] , L. Kubalík [-] , T. Sádlík [-] (46. A. Kurčík [-] ) , R. Földési [-] (70. J. Květoň [-] ) , M. Founě [-] , J. Květoň [-]

TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - V. Pryvrattskyi [-] , P. Gabčo [-] , I. Balash [-] , E. Šály [-] (76. J. Peterka [-] ) , V. Samek [-] (82. V. Rott [-] ) , T. Kozák [-] , M. Drozda [-] (46. M. Samek [-] ) , I. Mykhailovskiy [-] (46. D. Fitsek [-] ) , V. Koscelník [-] (46. R. Radocha [-] ) , O. Šebor [-]

ŽK: 25. J. Květoň , 66. M. Founě , 68. R. Mazanec , 80. J. Šindelář - 43. V. Samek .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: Friedenberger Robert - SÁDLÍK Jakub (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.