0:3
(0:1)
18. I. Balash (p.)
64. I. Balash
82. M. Samek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 14:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá ani jednou nevyzrála na obranu Tisové a padla


Branky


18. I. Balash (p.) , 64. I. Balash , 82. M. Samek
0

Planá ukázala, že ani kvalitní soupeř, jakým je Tisová pro ní není nepřekonatelnou metou. Hrála velmi dobře a v poli jej dokázala svými zkušenostmi přehrát. Jenže Tisová výborně bránila a dokázala se veškerému jejímu tlaku ubránit. Plané se tak nakoenc vsítit nepodařilo,, kdyžto Tisová se trefila hned třikrát, díky otevřené obraně souepře, a tak v podstatě hladce zvítězila 3:0. Na hřišti to ale tak jednoznačné rozhodně nebylo. Planá by si za dnešní výkon určitě alespoň bod zasloužila také. Ale nemá jej. Všechny má Tisová, která se tak po zaváhání Halže posouvá na druhou příčku v tabulce a na lídra ztrácí už jen čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisová dala gól a trpělivě bránila

Tisová vlétla do zápasu velmi aktivně, držela balón, v klidu kontrolovala hru a vytvářela si šance. Měla i celkem dobré šance, ale nedařilo se já dát gól. Domácí se prvnách dvacet minut nedostali téměř k ičemu. Teprve, až když hosté vytěžili ze svého tlaku faul v pokutovém území, mohl nařízené penalty využít Igor Balash. To ale Planou konečně trochu nakoplo a svými zkušenostmi začala dirigovat hru. Jenže souepeř dobře bránil a byl hodně nebzepečný z brejků, díky svým silným a rychlým útočníkům a kvalitní fotbalové hře. Ani zkušení hráči Plané ale nedokázali na obranu soupeře vyzrát a téměř nic si v podstatě nevytvořili. Pevná obrana Ttisové byla ve sřehu. Proto se už tedy nakoenc nic neměnilo a Tisová po první půli vedla 1:0.

Marná snaha Plané

Do druhé půle nastoupila Planá lépe. Stále držela balón a snažila se něco vymyslet, ale vždy jen narazila na skvěle hrající hostující obranu. Čím více se ale domácí snažili, tím více také otevírali svou obranu a Tisová hrozila dalšími a stále častějšími brejky. Domácí mohli vyrovnat alespoň z přímých kopů, ale v případě nebezpečí podržel hosty brankář Novotný. Jenže pak se podařilo nadvakrát z rohu přesně nacentrovat míč na hlavu Igora Balashe hráči Tisové, a první jmenovaný tak hlavou zvýsil na 2:0. Byl ov podstatě rozhodnuto. Tisová hrála v klidu a Planá jen marně dobývala pokutové území souepře. Zkoušela střely z dálky, ale ani ty na brankáře Tisové nevyzrály. Hosté pak navíc z dalšího brejku v závěru ještě zvýšili trefou Maksyma Samka po přesné přihrávce do běhu v podání Pryvattského na konečných 3:0 pro Tisovou. To už bylo ale vše. Tisová tak zvítězila v poměru 3:0 a domů veze najen tři body, ale i čisté konto pro brankáře Novotného.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler: Dnes jsme smutní, protože jsme dřeli, soupeře jsme přehrávali, ale bohužel jen po vápno. Bohužel pro nás jsme soupeři už brzy nabídli jasnou penaltu a on se poté mohl stáhnout do obrany a k ničemu nás nepustit. Snažili jsme se něco vymyslet, ale ti naši mladí kluci na to asi ještě nemají. Škoda. Opticky jsme měli možná trochu navrch, hlavně ve druhé půli, ale bohužel jsme nedokázali vstřelit branku. Minimálně bod jsme si určitě zasloužili. Tisová hrála dobře systematicky. Hrála dobře ze zatažené obrany, dobře a rychle přenášela hru kombinačně do útoku na své silné útočníky. Měla mladou a šikovnou sestavu, která nás přeběhala. Přesto je pro nás výsledek krutý a určitě neodpovídá tomu, co diváci na hřišti sledovali.

TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Děkuji klukům za odmakaný zápas. Podle mě zasloužené důležité tři body proti dobře hrající Plané se zkušenými borci. Nemám, co bych jim vytkl, dnes nás hodně podržela obrana.



Sestavy


FK Planá B
J. Butala [-] - P. Miklas [-] , P. Mikota [-] , J. Hlinčík [-] , P. Hlinčík [-] (65. T. Švejda [-] ) - J. Mikač [-] (75. V. Popelka [-] ) , V. Kapolka [-] (46. T. Mikač [-] ) , R. Havlíček [-] , J. Gažík [-] (70. J. Bucsuházy [-] ) , R. Pánek [-] , Z. Häusler [-] (60. J. Skalák [-] )

TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - V. Pryvrattskyi [-] , P. Gabčo [-] , T. Kozák [-] , I. Balash [-] , M. Samek [-] , M. Drozda [-] (46. V. Samek [-] ) , O. Šebor [-] , I. Mykhailovskiy [-] (75. R. Radocha [-] ) , V. Koscelník [-] , D. Fitsek [-] (46. M. Foltas [-] )

ŽK: 26. D. Fitsek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Loukota Petr - MELOUNEK Václav (N), VELICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.