Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes si zastřílela proti rezervě Zavidova


0

Kněževes - Pokud chce Kněževes vyhrát soutěž a postoupit, musela porazit B-tým Zavidova. V minulém kole oba týmy hladce zvítězily a ve 23. kole poměřily své síly. Podzimní duel ovládla Kněževes. Jarní duel měl stejného vítěze a domácí si tak připsali cenné tři body k postupu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrábík napravil penaltové zaváhání

Úvod zápasu nabídl obrovskou šanci, když se dostal k balonu D. Štiller, od půlky prošel až k před Lennerovu svatyni a jeho následnou střelu zastavilo břevno. V 7' udeřilo na druhé straně. Hostující defenziva zapomněla na Večeřu, kterého nechala za sebou, ten se dostal do samostatného útoku a prostřelil M. Štillera - 1:0. Obrovskou šanci na navýšení vedení měli domácí po ruce Geiera ve vápně. Na penaltu šel kapitán Vrábík, ale míč z penaltového puntíku poslal vedle.

 

Hosté se nadále snažili zvrátit výsledek a hráli dobrý fotbal. V 16' byli odměněni, když stav utkání vyrovnala legenda zavidovského fotbalu Čech st. - 1:1. Tři minuty po něm se ujal Zavidov dokonce vedení, prosadil se Vitner - 1:2. Poločasové vedení hosté neudrželi, když se po jednoh z rohových kopů prosadil ve 39' Vrábík, který tak trochu napravil své penaltové zaváhání - 2:2.

 

Kněževes byla v závěru poločasu aktivnější, ale dokázala si vytvořit jen náznaky šancí. Na konci prvého poločasu došlo k velmi tvrdému zákroku Čihaře na Vitnera, po kterém viděl domácí fotbalista hodně tmavě žlutou kartou, za kterou mohl být rád. Vitner se ndo zápasu už nevrátil a musel být vystřídán.

Na hřišti jeden tým

Do druhého poločasu nastoupila aktivněji Kněževes, která trestala chyby hostující defenzivy. Krátce po zahájení druhého dějství utekl Vrábík po lajně, nacentroval na Sejpku, který byl nikým neatakován na hranici penalty a s klidem překonal bezmocného M. Štillera - 3:2. Běžela hodina hry a domácí měli k dispozici standartní situaci, které má na starost kapitán Vrábík. Ten našel stříleným centrem opět nikým neatakovaného Večeřu, kterému nedělalo sebemenší problém dostat míč do branky - 4:2.

 

V 70' chyboval hostující Plincner v rozehrávce, který "namazal" Holečkovi. Ten jeho výzvu neodmítl, postupoval sám na M. Štillera, který byl proti jeho obstřelení bezmocný - 5:2. Gólovou tečku za utkáním udělal Hanych, který se v 85' prosadil po rohovém kopu Vrábíka, který ještě prodloužil Kollár - 6:2.

 

Domácí potrestali všechny chyby zavidovské defenzivy a zaslouženě si pohlídali vítězství. Jelikož Lužná prohrála s Olešnou, Kněževes se osamostatnila v čele tabulky. Ve hře o postup bude do posledního kola velký boj!



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Radek Vaníček: ,,První poločas začali lépe hosté, kdy nám hned z kraje nastřelili břevno. My v zápětí dali branku na 1:0, poté neproměnili penaltu a nechali si dát zbytečně 2 branky. Z rohového kopu se nám podařilo vyrovnat. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji, potrestali chyby a soupeři jsme nic nedovolili. Vítězství jsme si pohlídali a až na dvě chyby v 1. poločase, jsme na hřišti dominovali a vítězství potvrdili."

FC 05 Zavidov B
Jiří Plincner - trenér: ,,Zápas začal opatrně, po našich dvou šancích udeřili domácí, ale zápas jsme otočili na 2:1. Poté jsme ale dostali gól do šatny na 2:2. V závěru poločasu jsme likvidačním zákrokem přišli o Vitnera a po změnách na hřišti nás domácí přehráli svoji zkušeností."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , M. Večěřa [-] , J. Vrábík [-] , T. Sejpka [-] (66. R. Vaníček [-] ) , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] (78. M. Vršecký [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Miksa [-] (46. M. Krejčí [-] ) , P. Čihař [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Kraus [-] , D. Štiller [-] , A. Kraus [-] , P. Vitner [-] (46. P. Šíma [-] ) , P. Čech st. [-] , L. Plincner [-] , V. Ryšlavý [-] (78. R. Štiller [-] ) , V. Geier [-] , D. Devera [-] , M. Zuda [-]

ŽK: 45. P. Čihař , 54. J. Hanych , 55. T. Sejpka - 12. V. Geier .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.